3 ZNAKA DA NEŠTO NIJE UREDU S VAŠIM CRIJEVIMA:

3 ZNAKA DA NEŠTO NIJE UREDU S VAŠIM CRIJEVIMA:

Dr. Loren Manaker raspravljao je o nuspojavama koje pokazuju da nešto nije u redu s vašim probavnim traktom. Stručnjaci često aludiraju na želudac kao “osnovni ulaz” za konzumaciju dodataka prehrani

– Unatoč činjenici da postoje mnoga opravdanja zašto imate ispupčenje, zakrivljenost mikrobioma želuca mogla bi biti kriva – kaže Manaker.

Obično, pojedinci koji ne odobravaju svoje probavne organe mogu očekivati ​​veći rizik od poremećaja crijeva. Jedan od najčešće prepoznatih pokazatelja stanja osjetljive utrobe je nepotrebno oticanje ili mučenje želuca.

“Iako zapravo otkrivamo istinsku povezanost između slabosti i želučanih sposobnosti, neki dokazi upućuju na to da pojedinci koji su stalno iscrpljeni mogu imati nepoželjna crijeva”, kaže Manaker, dodajući:

“Očito, to vrlo dobro može biti iz različitih razloga, kao što je nedostatak željeza, bljedilo, stres ili jednostavno nedovoljno odmora.”

Osobe koje imaju čvrste gliste imaju neprestane, svijetle stolice. Ovo pokazuje da je vaša asimilacija na meti i da vaša utroba izvrsno funkcionira.

– Pojedinci bi trebali imati defekaciju kao sat, tako da ako se ne susrećete s njom, možda je krivo vaše unutarnje stanje – kaže dr. Manaker.

admina