PILING OD KOJEG ĆE VAM STOPALA BITI MEKA I SPREMNA ZA SANDALE

PILING OD KOJEG ĆE VAM STOPALA BITI MEKA I SPREMNA ZA SANDALE

Suha i zadebljala koža na nogama nikome ne treba, a to je razlog zašto smo pronašli recept za nevjerojatan piling DIY veo koji će vaša stopala učiniti nježnima i spremnima za cipele

Čini se da dogovori za ljeto traju u nedogled. Od zdrave kože, depilacije, samotamnjenja, šišanja noktiju i frizure, stopala nikad ne dolaze odmah. Nitko od nas ne mora imati suhu i tvrdu kožu iza sebe, ali nemamo nužno svi priliku dosljedno čistiti stopala kako bismo to spriječili. Zbog toga smo pronašli izvanredan recept za DIY navlaku za skidanje stopala s kojom se možete uspješno riješiti ovog problema.

peteee

Ova vrhunska maska ​​za skidanje stopala pravi je hit među ljubiteljima uobičajenih kozmetičkih proizvoda. Unatoč činjenici da možemo pronaći mnoge instant aranžmane za njegu stopala, pod pretpostavkom da sami postavite svoju navlaku kao što je ova, bit ćete sigurni da je svaki dodatak u njoj i da nema nikakvih dodataka ili drugih besmislenih dodataka. smjese kojih se pokušavate držati podalje.

Za postavljanje skidanja koje želite:

1 žlica suncokretovog ulja
1/2 šalice krupne morske soli
3 kapi prirodne masti od ružmarina
3 kapi prirodne masti paprene metvice

Uglavnom pomiješajte svaki dodatak u maloj zdjelici i veo za skidanje je spreman.

Za opuštanje sve suhe i zadebljale kože, prije nanošenja stvarnog premaza, upijte svoja stopala otopinom jabučnog octa i peciva.

Da biste postavili aranžman koji stvarno želite:

2 šalice jabučnog octa
2 šalice tople vode
1 žlica popa za pečenje

soda-bikarbona-1-580x290

Dobro izmiješajte svaki dodatak u velikoj zdjeli i uronite stopala u nju. Prskajte stopala oko 20 minuta ili dok ne osjetite da je koža na njima postala blaža.

Nakon što ste namazali stopala, nježno ih istrljajte po leđima pokrivačem koji ste namjestili. Trljajte stopala pet do deset minuta, ovisno o tome koliko je koža suha. Kad god završite s linjanjem, dobro isperite stopala. U slučaju da se borite s izrazito teškom zadebljalom kožom, ponovite metodu ili još više očistite nožnim kamenom.

Nakon linjanja, nanesite zasićeno ulje na stopala kako biste zadržali vlagu u koži. Najbolja ulja za to su kokosovo ili ulje jojobe. Za posebno osjetljiva stopala predlažemo da nakon nanošenja ulja navučete nježne pamučne čarape i nosite ih 30 minuta. Na taj način, ulje će se upiti daleko dublje u kožu, a vaša stopala će biti pripremljena za šetnju u vašim #1 cipelama.

admina