POGLEDAJTE STA SE DESI AKO PIJETE MLIJEKO SA OVIM NAMIRNICAMA

POGLEDAJTE STA SE DESI AKO PIJETE MLIJEKO SA OVIM NAMIRNICAMA

Određene mješavine uzrokuju više štete nego velike.

Mlijeko je čvrst, ali iznimno složen napitak koji se ne smije piti s određenim namirnicama.

Mlijeko u mješavini s određenim izvorima hrane može doista više škoditi nego odlično.

Espresso

Pijete li espresso da se razbudite i okrijepite? Pod pretpostavkom da je to slučaj, prepustite se cappuccinu i espressu s mlijekom jer proteini ubijaju kofein. Stoga se u prvom dijelu dana poklonite kavom, a uzmite i napitak s dodatkom mlijeka pod uvjetom da morate biti zadovoljni svojim okusom broj jedan.

Čaj

Mlijeko umanjuje poboljšanu snagu čaja kao i sposobnost jačanja stanica, tako da dobivate manje prednosti nego što biste mogli.

Pecivo

Pecivo s mlijekom nekima je najdraži doručak. Unatoč tome, slastičarski artikli sadrže fitate – tvari koje usporavaju asimilaciju kalcija. Dakle, pod pretpostavkom da ih konsolidirate mlijekom, nećete dobiti ovu korisnu tvar.

Povrće

Jedna od svake dvije odrasle osobe doživi blagu razinu nedovoljne količine laktoze – nedostatak proteina za koji se očekuje da odvoji mliječni šećer. Općenito se to ne očituje ni na koji način, ali u slučaju da pijete mlijeko s hranom koja uzrokuje stvaranje plinova, oteklina i curenja ne možete se izbjeći. Dakle, pod pretpostavkom da jedete novo povrće, nikada ga ne spajajte s mlijekom!

admina