POSLJEDNJI SUPERMJESEC U 2022. GODINI:EVO ŠTA TO ZNAČI ZA OVA 4 ZNAKA

POSLJEDNJI SUPERMJESEC U 2022. GODINI:EVO ŠTA TO ZNAČI ZA OVA 4 ZNAKA

U sezoni smo Lava i na razini smo ljeta, a to implicira da je sunce u zadnje vrijeme postalo glavni fokus.

U četvrtak, 11. kolovoza, puni Mjesec će imati svoj drugi put kada će uzeti Sunce i zakoračiti u područja snage za slobodu.

Ova će lunacija također biti posljednji Supermjesec u godini, pa će izgledati znatno veći od tipičnog punog Mjeseca zbog svoje blizine Zemlji.

Za ovu veliku lunarnu sekundu dostupne su velike promjene, pa ćete morati znati što će pun Mjesec u kolovozu 2022. značiti za vaš horoskopski znak.

Ova kreativna i lunarna energija potiče nas da izađemo iz svojih standardnih rasporeda i oslobodimo svoj duh okova bliskih kući koji nas sprječavaju da budemo ono što je naš identitet.
bik

Iskoristite ovu sekundu da zastanete, razmislite i prilagodite se preprekama koje su se nedavno pojavile u vašem životu. Ovo će biti dobrodošlo zatišje, posebno s obzirom na način na koji imate tonu nezadovoljstva i jedinstvenu brzinu na poslu.
Lav

Ova sekunda će posebno pogoditi vaše polje veze, tako da možete očekivati ​​burne minute, uglavnom dok ne razbistrite glavu i otvorite srce. Problem te traži između svega što ti kaže tvoja psiha i svega što ti kaže srce. Ostanite dosljedni svojim zahtjevima i željama i pokušajte pronaći kompromis, on općenito postoji, unatoč činjenici da ga možda ne vidite najočitije.
Škorpion

Ono što je sigurno je da ćete u sebi osjetiti bitku između delikatnog, dubokog dijela vašeg bića i onog koji treba osigurati. Isto tako, ovo razdoblje će varirati u vašim ozbiljnim ciljevima, ili barem potezima koji bi mogli utjecati koliko god pamtite. To može biti kupnja ili najam stana ili obnova ili ažuriranje odnosa s nekim izuzetno bliskim članom obitelji – skrbnicima, obitelji… Isto tako, ovo može aludirati na moguće preseljenje u zajednički prostor sa suučesnikom, te napuštanje roditeljskoj kući, javlja Story .hr.
Vodenjak

Za Vodenjake će ovo biti izuzetno ozbiljno razdoblje u kojem će pronaći solidarnost da uvaže svaku svoju hirovitost i od sada ih bez sramote pokažu svijetu. Dopustite da budete hiroviti i otvorite se iznutra. Unatoč činjenici da ćete biti intenzivni, to ne znači da ćete se osjećati grozno; izvanredan inverz – spojit će vas sklonost da je sve dobro i upravo onako kako treba biti.

admina