POGLEDAJTE KADA STIZE PUN MJESEC - Strong Woman

Balkan news

POGLEDAJTE KADA STIZE PUN MJESEC

By  | 

Astrolozi predviđaju da će pun Mjesec u Lavu 5. veljače imati značajan utjecaj na Vodenjaka, Bika, Lava i Škorpiona. Pojavom punog Mjeseca otvara nam se nekoliko novih prilika koje trebamo maksimalno iskoristiti.

Energije Punog Mjeseca usmjerene na srce mogu nam pomoći u kretanju naprijed. Kako prenosi Zafodna.rs, lava nam daje energiju i inspiriše nas da sa samopouzdanjem koračamo kroz život. Često se povezuje s kraljevskom osobom, glamurom i scenom.

Iako energija lave ima dublju i značajniju stranu, važno je ne ići dalje od kvalitete površine vatrenog znaka tijekom ovog punog Mjeseca. Ta blistava energija je nešto što svatko može iskoristiti. Posvetite se onome što volite, radite ono što želite, učinite da se osjećate posebno i imajte pozitivan utjecaj na svoj život za vrijeme punog Mjeseca.

Pun Mjesec će imati sljedeće učinke na svaki horoskopski znak:

Ovan

Unatoč činjenici da se Ovan može umoriti, počet će izbjegavati svoje uobičajene obveze.

Za njih su najvažnija jednostavna životna zadovoljstva, poput druženja s prijateljima, obitelji i hobija.

Bik

Bik će biti fokusiran na to kako se razvijaju odnosi sa suradnicima.

Žele izgladiti sve nesuglasice jer inače posao ne ide dalje.

I kod kuće i na poslu, Blizanci Blizance će pratiti pozitivna energija.

Rakovi će steći samopouzdanje kada u njihovim osobnim životima zavlada sklad i pojavi se novo shvaćanje obiteljskih vrijednosti.

O svemu čega su se prije bojali mogu razmišljati ako žele.

Lav

Lavovi će se osjećati toliko poželjno i neodoljivo da će nepromišljeno koketirati u svakoj prilici. Uživat će u danima oko punog Mjeseca, a gdje god se pojave njihova će poletna energija ispuniti prostor.

Djevice

Djevice će se htjeti riješiti svega lošeg u svom životu. Nakon generalnog čišćenja pokušat će okupiti sve u obitelji kako bi proslavili novi početak. Najbolje bi bilo ne raspravljati s njima dok je Mjesec pun.

Vaga

je zainteresirana za sve stvari vezane uz umjetnost. Vage imaju jaču želju nego ikad prije da budu okružene lijepim stvarima kako njihova želja za estetskim užicima raste. Povoljno je vrijeme za kupnju nakita ili odjeće.

Škorpion

Škorpioni će biti usredotočeni na svoje ciljeve, a bit će nagrađeni uspjehom u karijeri i vezama.

Strijelac

Protiv je njihovih pravila da budu tužni dulje vrijeme, tako da se neće obeshrabriti. Ima vremena za zabavu iako ima mnogo problema za rješavanje. U isto vrijeme, obitelji su sve više u centru pažnje kada je u pitanju zabava, što je dobra vijest za sve u obitelji.

Jarac

Jarci će imati hrabrosti prihvatiti se izazovnih zadataka. Međutim, trebali bi se pravilno pripremiti za buduća postignuća i ne žuriti s inicijativom.

Vodenjaci

imaju puno energije, kreativnih ideja i spremni su za nove izazove. Obitelj im je inspiracija i trude se sačuvati kuću.

Ribe

Ribe će se koncentrirati na pronalaženje rješenja za svakodnevne probleme u vrijeme relativnog odmora. Najbolji tretman za iracionalne misli je ponavljajuća aktivnost.