EVO STA JE REKLA MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIC - Strong Woman

Balkan news

EVO STA JE REKLA MAJKA ALEKSANDRE NIKOLIC

By  | 

Slovenka Nikolić, majka učesnice Zadruge Aleksandre Nikolić, bjesni zbog šanse da njena djevojčica ponovo uđe u blizak kućni odnos sa prijašnjim dragim Filipom Vozilom, od kojeg se ne izoluje otkako se preselio u Bijelu. Kuća.

Njezin novi dragi Dejan Dragojević u subotu se autoritativno razišao s Aleksandrom, a unatoč tome što zapravo nije znala da se rasteretila, ona se sve više približava Vozilu i priča o tome koliko voli biti u njegovoj blizini .

Slovenka, Aleksandrina mama, ne krije da je bjesomučna za zbližavanjem s bivšim.

– Mogao bih bez toga nikako. Ušao je s potpunom namjerom da smanji Alexandru, jer je donekle prevladao, ali iskreno želim vjerovati da će ona biti pametna. Ne trebamo se zavaravati – ušao je s ciljem sroza. Vjerujem da će ona to izvući, da nema ništa s njim – kaže Slovenka, koja se i danas ne može ne prisjetiti kakvog je prokletstva prošla zbog žestoke veze Aleksandre i Cara u četvrti put “Zadruge”.

– Zbog njega sam u četvrtoj sezoni trebala počiniti samoubojstvo! Ne mrzim nikoga, pa ni njega. On je stari prijatelj, magnetičan je, međutim, kad se sve uzme u obzir… Nesreća Majke Božje! Moja mala je zbog njega ostala bez dinara, zbog njega je završila u zatvoru, vratila se kući preplašena… Molim Boga da se makne od njega! Svašta se dešavalo mojoj Aleksandri – iz jedne perspektive Dejan, s druge Filip… Ima tu svašta. Prethodne večeri gledao sam ih u odvojenosti, kažu hvala Bogu da su im kreveti diskretni, u svjetlu činjenice da me prihvaćaju, to bi me uglancalo. Imala sam predlokaliziranu nekrozu, ali se borim kao lavica – kaže puna nade Slovenka.

Filipa, kaže, ne prezire, vidi njegove osobine, no ne treba ga kao dijete u propisu.

– Pustite ih da pričaju, neka budu društvo, nemam ništa protiv toga, ali to je to, ništa! Najpametnije bi bilo da smanji većinu, ako ne i svu vezu s njim – završava Slovenac za Pink.rs.