BIZARAN ZLOČIN PRED NOVU GODINU U PROKUPLJU: Radivoju ukrali traktor, policija uzela otiske – ONDA USLEDIO NOVI ŠOK (FOTO)

BIZARAN ZLOČIN PRED NOVU GODINU U PROKUPLJU: Radivoju ukrali traktor, policija uzela otiske – ONDA USLEDIO NOVI ŠOK (FOTO)

Iz pomoćne kancelarije Radivoja Nikolića iz Gornje Stražave kod Prokuplja, nekoliko večeri zaredom, na ovom mestu su opskurni krivci eliminisali hardver. Na kraju je čovjek ostao bez ičega.

Najfascinantnije je da je u petak otkrivena provala u radno vozilo, policija je izvršila pregled i ušla u trag otisci, ali su huligani i naredne noći nastavili da uklanjaju aparat. To je način na koji je Nikolić ostao bez trimera, poklopca isparivača, motora…

– Moj tata je udaljen od svih u kući, a na svu sreću nije se probudio, jer su morali da gurnu radno vozilo i prođu pored kuće, pošto je skladište iza. U trenutku kada sam u petak došao i vidio da nema kamiona, brzo sam edukovao policiju. Obavili su pregled, upisali utiske, pratili i otišli. U pomoćnoj kancelariji su ostale razne stvari, aparati. Slavija Nikoli, Radivojev sin, kaže: “Kad sam danas došao, ostalo je odneto.” On je u očajničkoj nevolji.

1 / 4 FOTO: B. R.

Dodaje da su čak vratili i bravu koja je bila na putu do otvora u komunalnom objektu.

– Zapanjujuće. Uveče nisu ništa uzimali. Još jednom, otkrili smo, policija je došla i otišla – ima smisla naš sagovornik.

U neposrednoj blizini prodavnice nalazi se kamera, ali Nikolićima nije dozvoljeno da vide snimak, koji bi trebalo da završi policija.

Za sada nemamo podataka da li su policajci preuzeli snimak i odlučili čiji je otisak.

Porodica Nikoli se oslanjala na traktor za prihod uprkos teškim okolnostima. Ipak, glavna korist od svega je to što Radivoje ništa nije čuo, jer bi se potencijalno bilo šta dogodilo pod pretpostavkom da je izašao.

B. R./Kurir.

admina