“NEVAŽNO JE ČIJI SMO I ODAKLE!” Priju sačekalo IZNENAĐENJE u Tuzli, a za sve su KRIVI ONI: Ove reči je EMOTIVNO RAZORILE

“NEVAŽNO JE ČIJI SMO I ODAKLE!” Priju sačekalo IZNENAĐENJE u Tuzli, a za sve su KRIVI ONI: Ove reči je EMOTIVNO RAZORILE

Mlada zvezda Aleksandra Prijovi nastupala je na brojnim scenama, a njen uspeh govori i činjenica da ljudi i dalje posećuju njene događaje.

Priji je uručen poklon koji ju je ostavio bez teksta nakon koncerta u Tuzli. Mlade dame, koje su bile na njenom nastupu u Zagrebu, došle su u Tuzlu, a njihove riječi su duboko uticale na vokalistu.

Aleksandra Prijović
Fotografija: Otprema
– Dragi naši, za naredni put kao komponenta ovogodišnje posete, dolazimo na vašu emisiju. Početno vrijeme je bilo trećeg decembra, treće noći u polju Zagreb, a evo je sada Tuzla 22. decembra. Iskustvo uživo se ne može opisati. Veoma dugo pratimo vaš muzički put. Sve što radite je izuzetno, stvarate izvanrednu klimu koja nas zadivljuje. Najponosniji smo na vas, najradosniji s obzirom na sve što ste postigli – navodi se u pismu.

Aleksandra Prijović
Fotografija: PRINTSCREEN INSTAGRAM: Oduševljeni smo vašim pjesmama, koje su, naravno, obarale rekorde sa prepunim arenama. Hvala vam što niste odustali. Ipak, najvećim dijelom na način na koji kontaktirate gomilu svojim osjećajima i ljubavlju. Nije bitno ni odakle smo ni odakle smo, najvažnije je da učestvujemo u vašoj muzici, na vašim nastupima i da se te večeri prisjećamo kao jedne od najljepših svih vremena. Lijepo je živjeti u periodu Aleksandre Prijović, od splitskih sestara – rekli su Priji.

Aleksandra je slobodno podijelila poruku, a potom dodala:

– Puno vam hvala – i dodao emojis srca i jadni smajlić.

Kurir.rs/Telegraf/Detaljno: K.M.

admina