“NEVAŽNO JE ČIJI SMO I ODAKLE!” Priju sačekalo IZNENAĐENJE u Tuzli, a za sve su KRIVI ONI: Ove reči je EMOTIVNO RAZORILE

“NEVAŽNO JE ČIJI SMO I ODAKLE!” Priju sačekalo IZNENAĐENJE u Tuzli, a za sve su KRIVI ONI: Ove reči je EMOTIVNO RAZORILE

Mlada zvijezda Aleksandra Prijović održala je brojne koncerte, a koliko je uspješna govori činjenica da interes za njene koncerte ne prestaje.

Nakon koncerta u Tuzli, Prija je dobila poklon koji ju je ostavio bez teksta. Djevojke, koje su bile na njenom koncertu u Zagrebu, došle su u Tuzlu, a njihove riječi pjevačicu su duboko pogodile.

Aleksandra Prijović
FOTO: KURIR
– Dragi naši, po drugi put u sklopu ovogodišnje turneje dolazimo na vaš koncert. Prvi put 03.12., treću večer u Areni Zagreb, i evo ga sada, Tuzla 22.12. Iskustvo uživo se ne može opisati. Već dugo pratimo tvoj glazbeni put. Sve što radite je jedinstveno, stvarate posebnu atmosferu koja nas osvaja. Najponosniji smo zbog tebe, najsretniji zbog svega što si postigao – stoji u pismu.

Aleksandra Prijović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM
– Hvala vam što ne odustajete i što nas oduševljavaju vaše pjesme, oboreni rekordi prepunih dvorana, naravno. Ipak, najviše u načinu na koji svojim emocijama i ljubavlju dopirete do publike. Nije bitno tko smo i odakle smo, bitno je samo da uživamo u vašoj glazbi, na vašim koncertima i da pamtimo tu noć kao jednu od najljepših ikada. Lijepo je živjeti u eri Aleksandre Prijović, od splitskih sestara – ispričale su Priji.

Aleksandra je javno podijelila poruku, a potom dodala:

– Hvala – i dodao emotikone srca i tužnog smajlića.

admina