DOKTOR DAO SAVET SVIM MUŠKARCIMA KOJI “ZAVRŠE” ODNOSE ZA 2 MINUTA: Ovaj problem imaju MNOGI SRBI, niste JEDINI

DOKTOR DAO SAVET SVIM MUŠKARCIMA KOJI “ZAVRŠE” ODNOSE ZA 2 MINUTA: Ovaj problem imaju MNOGI SRBI, niste JEDINI

U društvu se često vode polemike oko trajanja intimnih veza, a odgovornost za dužinu intimnog čina uglavnom se pripisuje muškarcima.

Doktor Hari Fiš proveo je istraživanje kako bi utvrdio koliko dugo traje prosječna intimna veza, a rezultate je objavio u knjizi “The New Naked: The Ultimate Sex Education for Grown-Ups”.

Rezultati istraživanja pokazuju da 43 posto parova u prosjeku ne vodi ljubav dulje od dvije minute. Nadalje, 23 posto ima intimne odnose od tri do sedam minuta, 15 posto od sedam do 15 minuta, a samo 12 posto parova navodi da seks traje od 15 minuta do nekoliko sati.

Seks, svađa
foto: Anna Bizon / Alamy / Alamy / Profimedia
Sva odgovornost je na muškarcima

Fiš u knjizi piše da su muškarci glavni “krivci” za kratke seksualne odnose zbog preuranjene ejakulacije. Više od 90 posto žena ne može doživjeti orgazam unutar dvije minute, zbog čega su često uskraćene za zadovoljstvo.

“Velike su varijacije među parovima, pa neki doista vode ljubav i do sat vremena, no puno je više onih čije su ‘strastvene seanse’ kratke’, napisao je Fiš.

Osim toga, u knjizi je naveo da parovi u prosjeku vode ljubav dva puta tjedno, prenosi Blic žena.

Muškarcima koji ne mogu odgoditi orgazam nakon dvije minute ili ga dožive nakon 40 minuta savjetovao je da se posavjetuju s liječnikom.

admina