USVOJILA TROJE DECE, A ONDA JE PRIMETILA ČUDNE STVARI I ODMAH URADILA DNK TEST: Kad je saznala rezultate, nije mogla da dođe sebi

USVOJILA TROJE DECE, A ONDA JE PRIMETILA ČUDNE STVARI I ODMAH URADILA DNK TEST: Kad je saznala rezultate, nije mogla da dođe sebi

Katie Page je žena iz Colorada koja najviše voli djecu. Iako nema svoje biološko dijete, posvojila je troje djece, a kasnije je nakon ljubavi s muškarcem po imenu Još u njihov dom došlo još dvoje njegove djece iz prijašnje veze. Danas njihova obitelj ima sedam članova – dva dječaka, tri djevojčice te Kate i Jošu. No, ono što je mnogo više od broja članova njihovih obitelji zaintrigiralo svjetsku javnost su posvojena djeca. Nakon što je Kate zbog određenih sumnji odlučila napraviti DNK test svoje djece, ostala je bez riječi od šoka.

Katie, koja danas ima 40 godina, odlučila je 2017. ispuniti svoju želju koja tinja od djetinjstva i posvojiti dijete. Tako je Grayson došao u njezin dom, tada kao beba, a sada sićušni šestogodišnjak. No, ubrzo je Katie dobila poziv iz socijalne službe da i djevojčica koja je tada imala godinu dana također treba udomiteljsku obitelj. Nije se libila ponuditi joj ga, no ubrzo je primijetila da su njezin posvojeni sin i djevojčica koju je uzela u udomiteljsku obitelj nevjerojatno slični.

DNK test pokazao je zapanjujuće rezultate

Iako je Katie vjerovala da bebe dolaze od različitih majki, jer je biološka majka dala drugačija prezimena kada je bebe davala na posvajanje, nakon DNK testa istina je bila potpuno drugačija.

Grayson i Hana su brat i sestra. Katie je bila potpuno šokirana – ali u pozitivnom smislu.

Ovi rezultati testa pomogli su Katie da službeno usvoji Hanu u prosincu 2018

admina