“Muž me ne razume, kaže da imam problem”: Ana Ivanović progovorila o NESUGLASICAMA U BRAKU sa Bastijanom Švajnštajgerom

“Muž me ne razume, kaže da imam problem”: Ana Ivanović progovorila o NESUGLASICAMA U BRAKU sa Bastijanom Švajnštajgerom

Bivša tenisačica Ana Ivanović i njezin suprug Bastijan Schweinsteiger smatraju se jednim od najskladnijih parova u sferi slavnih. Ana se odlično prilagodila Bastijanovom načinu života, a on je promijenio i neke svoje navike otkako je osnovao obitelj s lijepom Anom.

 

Naizgled idiličan brak ovog para ponekad je suočen s brojnim izazovima, kao i svaki drugi na kraju. Ana je nedavno progovorila o zajedničkom životu s bivšim njemačkim nogometašem, a onda je sve iznenadila.

 

Ana je gostovala u podcastu “Alesto”, Ana se dotakla njihovog braka i međuljudskih odnosa koji u njemu vladaju. Kao i svi drugi, ponekad se nađu pred problemima, no do sada su ih uvijek uspješno prevladavali.

 

NEMOJTE PROPUSTITI

Ove su hlače praktičnije od traperica: stajling Ane Ivanović koji će ostati u trendu svake sljedeće zime

Njih dvoje su u braku od 2016. godine, nedavno su dobili i trećeg nasljednika, a bivša tenisačica često bez zadrške govori o odnosu koji grade sa sinovima, ali i međusobno.

 

– Muž me ne razumije. To mi samo govori da imam problem s organizacijom. Meni je to jako smiješno, jer sam jako organizirana, a njemu pokušavam objasniti da nemam problema s organizacijom. Jednostavno imam previše stvari koje ne mogu stati u jedan dan, ali on to ne razumije. On sve to pojednostavljuje. Ima vremena odmoriti se i popiti kavu i nije mu jasno kako si ja ne mogu na isti način organizirati dan – sa smiješkom je rekla lijepa tenisačica.

admina