ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR JANJUŠA I ANELI! Mislili da ih KAMERA NE SNIMA pa otkrili svoj PLAN, svi u NEVERICI

ISPLIVAO TAJNI RAZGOVOR JANJUŠA I ANELI! Mislili da ih KAMERA NE SNIMA pa otkrili svoj PLAN, svi u NEVERICI

Sudionici “Elite” Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić od početka reality showa imaju vrlo burnu vezu.

Iako je jedva dočekala da se upusti u vezu s košarkašem, Ahmić sve češće sustanarima otkriva detalje svog sukoba s dečkom iz realityja.

Tako je ovoga puta otišla u pub “Prijatelji” kako bi se sustanarima požalila kako se užasno osjeća u vezi s njim te da zbog toga želi napustiti natjecanje i otići kući s imanja u Šimanovcima.

Aneli Ahmić želi napustiti Elite
Aneli Ahmić želi napustiti Elitufoto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official
– Ne mogu mu ništa reći, mozak mi je pijan. Kako da izađem iz ovog ludila? Mislio sam da je to nešto super, a sad ne znam. Kako da se odlučim u ovom začaranom krugu? Nisam došao ovdje da mi se govori što da radim, nego samo da kukam. Ne mogu više, želim ići kući. Kako da idem kući – rekla im je Aneli.

Aneli i Janjuš su nakon ovoga ostali sami, kako bi ozbiljno popričali o svojoj vezi, a sve vrijeme su pričali šifrovano, pa je bilo jasno da nešto kriju.

Odnos Aneli i Janjuša
Veza Aneli i Janjušafoto: Youtube / Printscreen/ Zaduga Official
Janjušu je rekla da je možda najbolje da nakon svega ostanu prijatelji, dok je on bio vidno šokiran činjenicom da tako lako odustaje od svega.

– Što, zar se moramo svaki dan ovako svađati? Stalno si loše volje, možemo ostati prijatelji – ispričala mu je Aneli svoj plan s njima, dok se neprestano smijala, a komentari su se samo nizali, koje možete pogledati OVDJE.

Ipak, mnogi su zaključili da je Aneli nesretna s Janjušem, jer je bacila oko na novog sudionika Anđela Rankovića koji je na pragu veze s Anitom Stanojlović.

Podsjetimo, Janjuš je priznao Jovani Tomić Matoroj da je Aneli jedina žena koju je volio nakon bivše supruge Ene.

admina