“DOLAZIĆU NA POSAO AVIONOM” Jovana Jeremić šokirala detaljima iz života, a ovako je videla BUDUĆNOST Biće moćnik našeg porekla…

“DOLAZIĆU NA POSAO AVIONOM” Jovana Jeremić šokirala detaljima iz života, a ovako je videla BUDUĆNOST Biće moćnik našeg porekla…

O vezi voditeljice Jovane Jeremić i bogatog biznismena Dragana Stankovića ne prestaje se pričati.

Atraktivna voditeljica ističe da je Dragan prvi muškarac koji joj savršeno pristaje te da se na njega može osloniti u svakom trenutku, što joj je sada najvažnije.

Ipak, nakon razvoda od političara Vojislava Miloševića, Jovana je često govorila da je sigurna da je čeka nešto veliko i da će njen budući suprug biti moćan i bogat, budući da, kako ističe, ništa manje ne zaslužuje. nego to, jer je sve u životu sama stekla i sama se izborila za svoj položaj.

Jovana Jeremić
FOTO: PRIVATNA ARHIVA
O tome je voditeljica govorila u intervjuu koji je dala prije nekog vremena, a donekle je i sama sebi predvidjela sve što joj se trenutno događa.

– Sad kad vam pričam o svom drugom mužu, kao da ga vidim, ali ga nema, nisam ga još upoznala, a točno znam kakav će biti. Ovaj dečko s kojim sam donedavno bila, znala sam da nije taj. Moj drugi muž će biti moćan čovek, neće biti iz Srbije, on je našeg porekla, ali živi u inostranstvu. Ja ću stalno biti u avionu, znam to, dolazit ću avionom na posao da radim show. Moj muž će biti kao muž Sandre Meljničenko. Ili će se baviti naftom ili će imati lanac restorana i kafića, neko će misliti da sam luda, ali tako će biti – rekla je Jovana, međutim, iako Dragan nema lanac restorana i kafića, on ima lanac pekara, vrlo je uspješan i bogat, baš kako je Jovana i priželjkivala.

admina