“MISLIO SAM DA JE OD NEKOG UZELA DETE…” Saša Popović konačno otkrio da li Marija Šerifović NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA zbog sina!

“MISLIO SAM DA JE OD NEKOG UZELA DETE…” Saša Popović konačno otkrio da li Marija Šerifović NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA zbog sina!

Vijest da je Marija Šerifović postala majka i dalje je tema broj jedan u Srbiji i regionu, a mnogi se pitaju hoće li jedina eurovizijska pobjednica i članica žirija “Zvezda Granda” napustiti show program zbog majčinstva, kako je najavila.

Tim povodom obratio se Saša Popović.

– Baš sam se iznenadio kad sam čuo da je Marija dobila bebu. Obavijestila me naša PR Vesna Milanović, bila sam tada u Opatiji i mislila sam da je to neka lažna vijest, da je to nemoguće. Nazvao sam Mariju na video poziv i kada se javila, držala je dijete u naručju. Mislio sam da je uzela nečije dijete, da je to neka izmišljena priča. Međutim, ispričala mi je cijelu priču, kao što je sve objasnila. Bio sam iznenađen i sretan, jer znam koliko je željela imati svoje dijete – istaknuo je Saša i otkrio kako je tekao razgovor s novopečenom mamom.

Marija Šerifović, Saša Popović
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, NENAD KOSTIĆ
– Prvo sam je pitao na koji način, odakle joj dijete… Ispričala mi je ono što je javno rekla, da je nekoliko puta pokušala zatrudnjeti, da nije uspjela i da je to učinila varijantom. surogat majke i da su njezine jajne stanice bile i da je DNK djeteta njezin, da ima sve njezine parametre – rekao je.

Saša je opisao i trenutak kada je putem video poziva ugledao nasljednika obitelji Šerifović.

Marija Šerifović
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, INSTAGRAM/SERIFOVIĆ
– Vidio sam Vericu Šerifović pored Marije kada mi se javila. Ona je tada bila u Los Angelesu i kod nas je bilo oko 11 navečer, a kod nje oko 10 ujutro. I vidim da Verica malo pjeva “Oči, oči” od Suzane (smijeh). Rekla sam ‘Čekaj, rekla si da želiš dječaka’, on kaže ‘To je dječak’, ja onda kažem ‘Ako ima plave oči’, on kaže ‘Ima plave oči’, rekla sam ok, hoće li imati plavu kosu , videćemo kad porasteš – našalio se reditelj u intervjuu i odgovorio na pitanje koje zanima javnost, a to je da li će Marija nastaviti angažman u “Zvezdama Granda”.

Marija Šerifović
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ, PRINTSCREEN
– Hoće, vjerujem da hoće, nema razloga da neće. I još mi kaže da je trudna ne bi to mogla nositi, bilo bi joj teško. Samo čekam da u nekoj emisiji pokupi malog i kaže ‘Evo nas, tu smo’ – zaključio je Popović.

admina