“MOJ BRAT SE OŽENIO MUSLIMANKOM IZ NOVOG PAZARA”: Kad smo videli šta nas je sačekalo na svadbi, umalo se nismo PREVRNULI

“MOJ BRAT SE OŽENIO MUSLIMANKOM IZ NOVOG PAZARA”: Kad smo videli šta nas je sačekalo na svadbi, umalo se nismo PREVRNULI

Iskustvo Lozničanke Miljane uzburkalo je i podijelilo javno mnijenje nakon šokantnog priznanja. Naime, njezin brat oženio je Novopazarku, a nju i njezinu obitelj šokirali su pojedini detalji s vjenčanja.

– Želim podijeliti iskustvo koje mi se dogodilo u životu, kojeg se ne sramim, ali s druge strane, ne znam koliko su pametne odluke mog brata. Moj brat je svoju sadašnju suprugu upoznao na početku studija, a kako su malo duže studirali tek su se nedavno odlučili vjenčati.

Poreklom je iz Novog Pazara. Odmah da se zna da nemam nista protiv nikoga, pre svega smatram da su svi koji zive u Srbiji Srbi, kao sto su svi koji zive u Americi Amerikanci, bez obzira na veru, ali mi dolazimo iz patrijarhalne porodice. (možda ni to nije dobro) i ostali smo zatečeni njihovim vjenčanjem.

Musliman, Vjenčanje, Mlada
foto: Shutterstock
Prvo su u subotu imali klasičnu svadbu u Beogradu (brat nije htio da bude u Loznici), a onda su u nedjelju svi svatovi otišli u Novi Pazar. Mlada je iz bogate obitelji i htjeli su veliko vjenčanje, kakvo samo oni mogu organizirati. Svi smo išli na to mjesto.

Vjenčanje nije bilo u crkvi, to nisam ni očekivala. Otišli smo u restoran na kraju grada, koji je stvarno lijep. Sve su super dogovorili, njena obitelj je bila jako ljubazna. Odmah da dodam da se s njima nismo dogovarali oko veselja kod njih, jer kakve veze ima… Jednu smo već napravili u Beogradu, pa ajmo još jednu kod mlade! Ono što nas je sve jako iznenadilo dogodilo se kada smo naručili piće za popiti.

NEMOJTE PROPUSTITI

MISLILA SAM DA MI JE MUŽ SONJA, A KAD SAM SAZNALA S KIM JE VARAO, KRV MI JE POTEKLA: Šok ispovest prevarene Beograđanke
Za pivo su rekli – nema ga. Za rakiju – nikakve. Na cijeloj svadbi nije se služio alkohol. Kad se nismo prevrnuli… Ne trebamo se napiti niti nešto drugo nego nazdraviti. A dobro znam da muslimani u Bosni i Srbiji piju alkohol, jer oni ne žive u Saudijskoj Arabiji nego u Evropi, što je i normalno.

admina