OTIŠAO NA PRVI DEJT SA DEVOJKOM, A ONDA DOBIO ŠAMAR REALNOSTI: “Vidim je, sjajno izgleda, a onda je usledila PRAVA NOĆNA MORA”

OTIŠAO NA PRVI DEJT SA DEVOJKOM, A ONDA DOBIO ŠAMAR REALNOSTI: “Vidim je, sjajno izgleda, a onda je usledila PRAVA NOĆNA MORA”

Očekivao je sve osim onoga što je doživio na prvom susretu. Čovjek iz Indije po imenu Zakir Sadiki podijelio je detalje o tome na Tiktoku. Ranije je za sebe govorio da je super kada su u pitanju prvi susreti, a onda je iskustvo s djevojkom Prijankom to promijenilo.

“Upravo sam bio na prvom spoju i iskreno, bio sam istraumatiziran”, rekao je on koji je djevojku s kojom je otišao na prvi spoj upoznao preko aplikacije Bumble.

Priyanka je u svojoj biografiji na ovoj stranici napisala: “Ili ovo ili dogovoreni brak”, on je to mirno prihvatio jer je bio uvjeren da se radi o šali.

“Bilo mi je smiješno i odgovorio sam joj. Pa ona priča o svojoj obitelji. Govori o svojim korijenima. A oboje imamo nešto zajedničko jer su nam obitelji iz Indije”, rekao je i otkrio da su u restoran otišli s Indijska hrana na njihovom prvom spoju.

“Vidio sam je, izgledala je super. Onda sam je zagrlio”, dodao je. Uslijedio je obrat: “Ona je išla ispred mene i rekla: “Ovo je naš stol”. Otišli smo do našeg stola. Vidio sam dvoje ljudi kako sjede za tim stolom. Pitao sam je zašto je to tako. Rekla mi je – ovo je moj majka i moj otac”.

Otkrio je da definitivno nije bio spreman za takav trenutak. Nije mogao saznati da je sa sobom dovela roditelje. “Razmišljao sam – to je to. Ovo je dogovoreni brak. Ne mogu sada pobjeći. Moj ljubavni život je gotov. Moja ljubavna karijera je službeno gotova”, nastavio je.

Njezini su ga roditelji pitali čime se bavi, htjeli su znati sve o njemu. “O moj Bože, je li ovo soba za ispitivanje ili sastanak? Nisam bio siguran”, rekao je.

admina