“TI SI, KAKO KAŽEŠ, ISTO ŠTO I SVINJA, PO TVOM TELU SE VIDI DA SE HRANIŠ MASNO” JK urnisala Natašu DNK: Evo zbog čega je izvređala

“TI SI, KAKO KAŽEŠ, ISTO ŠTO I SVINJA, PO TVOM TELU SE VIDI DA SE HRANIŠ MASNO” JK urnisala Natašu DNK: Evo zbog čega je izvređala

Poznato je da pevačica Jelena Karleuša konstantno ulazi u svađu sa nekim, a u tom stilu je nastavila i do sada.

Čini se da se JK progresivno bori za osnovna prava i da je sugestije koje nisu u skladu s njenim perspektivama dovode do bijesa i javnog promoviranja.

Jelena Karleuša
Fotografija: PRINTSCREEN/INSTAGRAM
Očigledno je da su te reklame retko kada ljupke u odnosu na suprotnu stranu, a ovoga puta “meta” je bila privlačna Natašina DNK.

Moderatorka je istaknuta gurmanka, pa na sličan način neprestano raspravlja o hrani i ukusnim jelima. Ovoga puta, čini se, umjetniku je to iznerviralo, s obzirom da je riječ o jelima od mesa.

Nataša DNK, Nataša Aksentijević
Fotografija: DAMIR DERVIŠAGIĆ
U njenom stilu, vokal se brinuo o njoj kroz “Instagram priče”.

“Očigledno više dijelite praktično govoreći sa svinjom nego sa suncokretom, to je samo po sebi razumljivo! Međutim, to je razlog zašto vas niko neće iskasapiti, zabiti i pojesti. Vaša je odluka šta ćete jesti, jesti i jebati, uzimajući sve u obzir (bolje, a ipak leš), vrlo dobro se vidi iz vašeg organizma da jedete masnu i nepoželjnu hranu (ne govorim o pritisku, šećeru, mastima, masnoj jetri – to je vaša stvar) ipak vam treba da shvatiš da ne postoji ništa što možeš dozvoliti u vezi sa životima drugih! Ne dozvoljavam ti to! Ne dozvoljavam ti da daš sebi mogućnost da otvoreno učiš brbljarije, podržavaš klanje stvorenja koja zadrzite privilegiju da zivite veoma kao vi i ohrabrite pojedince da povrede svoju dobrobit!Vi ste, kako kazete, ekvivalentni svinji, iako svinja bez sumnje ima vise elegancije, humanosti i uvida!Budite vise svinja a manje kostoglavih. ”

Uprkos činjenici da je poznata po svom oštrom jeziku, moramo se složiti da je prošlo dosta vremena otkako je nekoga toliko uvrijedila i na ovaj način. Još nije jasno da li će pronaći rješenje.

Kurir.rs/Lazar Stanušić

admina