DARA BUBAMARA PROGOVORILA O ODNOSU SA CECOM I JECOM! Pevačica nije ni birala, a ni ŠTEDELA reči, evo sa kim kafu pije, a kome …

DARA BUBAMARA PROGOVORILA O ODNOSU SA CECOM I JECOM! Pevačica nije ni birala, a ni ŠTEDELA reči, evo sa kim kafu pije, a kome …

O: PRINTSCREEN
Dara je ispričala kako je sa Cecom društvo već duže vreme i uglavnom to žive kada su zajedno, a opet, ona ne razgovara sa Karleušom.

U kakvom ste odnosu sa Jelenom Karleušom?

– Radije ne bih razgovarao o njoj, niti bih je primetio! Moj život je tako divan i dobro sam se brinuo o sebi kako bih želeo, tako da bih se sada snašao u napadima ili primedbama na nekoga. Zaista postoji uvjerljiv razlog. U trenutku kada smo bili mladi i ludi, otvoreno smo se borili, međutim trenutno se držim svoje skrivene procene i želim svima blaženstvo.

Jelena Karleuša, Dara Bubamara
Fotografija: DRAGANA UDOVIČIĆ
Kako je Ceca reagovala kada ste pre par godina poželjeli dobrodošlicu Jeleni u svoju emisiju u Polju?

– Ceca i ja o tome nikako ne razgovaramo. U trenutku kada sam isporučio pesmu „Košava sa Dunava“, bio sam njen posetilac na Tašmajdanu i od tada smo saputnici, severno od trideset godina do sada. U trenutku kada vidim svoje saputnike, ne razgovaram o drugima. Niti mi iko u bilo kom trenutku može reći ili zabraniti s kim ću se družiti. Ceca i ja nikada nismo razgovarali o Jeleni. Ja sam svoja individua i nisam živa sila! Ko god se iskreno ponaša prema meni, ja sam zapanjujuće bolji, kao i obrnuto. Nikada se nisam borio protiv tuđih sukoba. Ceci se bez sumnje sviđam, savršeno se slažemo, kad se vidimo, šalimo se, dođemo na ručak, ostanemo na večeri.

Dara Bubamara, Ceca Ražnatović
Fotografija: DAMIR DERVIŠAGIĆ, PRINT SCREEN AMI G SHOW
Da li je tačno da razgovarate o kolegama?

– Ne. I Ceca i ja smo uspešne dame, imamo decu, porodicu, pa o njima uglavnom razgovaramo. Ne o bliskosti.

Koji je Vaš lični status?

– Slobodna sam, nisam u obožavanju, nego mi je dosta bolje. Mi kao cjelina volimo to stanje kada smo zaljubljeni, ne treba da lažemo, međutim, kada doživim strastvene osjećaje za, odem do kraja. Trenutno sam usredsređen na posao i nedostaje mi kapacitet da se nosim sa ljubavlju, nisam oduševljen muškarcima. U trenutku kada mi neko da do znanja da sam ljupka i da sam jako pripremljena, ja odgovaram da je to iz razloga što nemam ljepotu, pa nema ko da mi smeta. Ima obožavatelja, ali ja bih mogao bez ikoga.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu
Objava koju dijeli Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Kakve ljude biste rekli da tražite?

– Kontinuirano kultivisani, mladalački, divni i atraktivni, neki od njih žive u inostranstvu. Moja energija privlači samo mlađe pojedince, a ja imam više energije od njih. Ne mogu me ispratiti po istom principu.

Kako je najluđa stvar kojoj ste pomogli da se voli?

– U trenutku kada sam zaljubljen, užasno sam konfrontiran. Ne dajem svoje, održavam vezu, ali je teško na osnovu toga što sam istaknuta osoba.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu
Objava koju dijeli Dara Bubamara (@darabubamara_official)

Da li je sigurno reći da se plašite spuštanja nizbrdo?

– Ne. Često se šalim o tome, ali nikada neću ostariti što se tiče duše. Što se tiče stvarnog izgleda i sazrijevanja, ne bojim se.

Kurir.rs/Izvor

admina