RASNA CRNKA POKAZALA KO JOJ GREJE POSTELJU SVAKE NOĆI! Lidija Vukićević podelila kadrove iz svoje sobe, raznežila fanove! (VIDEO)

RASNA CRNKA POKAZALA KO JOJ GREJE POSTELJU SVAKE NOĆI! Lidija Vukićević podelila kadrove iz svoje sobe, raznežila fanove! (VIDEO)

Lidija Vukićević je otvorila svoj duh i priznala da više ne živi sama, a potom je otkrila i krevet u prodavnici.

Lidija Vukićević
Fotografija: PRINTSCREEN
Zabavljačica Lidija Vukićević izuzetno je dinamična na Instagramu, koja svojim vrućim fotografijama rutinski šarmira svoje pristalice.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu
Objavu koju dijeli Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Poznata Violeta iz serije “Bolji život” neodvojiva je od žene sa javne scene koja se suprotstavlja godinama i mlađim damama daje školske zadatke na najspretniji način da se nose sa sobom.

Ipak, ovoga puta Lidija se preskočila, ali pokazala ko ostaje sa njom u sobi.

1 / 4 FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Shvatamo da ste 100% mislili da je očaravajuća Lidija konačno priznala ko je srećna osoba koja je pala u njen krevet, ali to nije vaš proces razmišljanja.

Riječ je o njenim očnjacima koje poštuje i sve im dozvoljava. Kako je shvatila, s njima se odmara i budi, a veliki dio kreveta je sačuvan isključivo za njih.

– U trenutku kada se vratim kući posle izlaska i nakon običaja ljubljenja, još uvek nema dovoljno delikatesa, kada mi se i u krevetu drže… Šta više, gde bi mi bilo preporučljivo Odmaram se, gde – napisala je Lidija u objavi.

00:50
Lidija Vukićević
Kao novost, Lidija je prošle godine bila u vezi sa mlađim Italijanom, čak se spominjalo da je dogovarala brak, ali ništa nije izlazilo iz haljine.

Bez obzira na to, očnjaci su tu u slučaju da ona nema saučesnika, unatoč činjenici da smo sigurni da ima niz obožavatelja koji nisu mogli ništa više od toga da je prate I vode je niz stazu.

Kurir.rs/Alo

admina