OVA DEVOJČICA NAVODNO REDOVNO PRIČA SA MRTVIMA: BUKIRANA JE SVE DO OKTOBRA, A IZNELA JE I JEDNU ŠOKANTNU ČINJENICU!

OVA DEVOJČICA NAVODNO REDOVNO PRIČA SA MRTVIMA: BUKIRANA JE SVE DO OKTOBRA, A IZNELA JE I JEDNU ŠOKANTNU ČINJENICU!

Istaknula je i šokantnu činjenicu da s određenim preminulima ne može razgovarati jer su se vratili na ovaj svijet.

Meksikanka Avril Sandoval (16) posljednjih je godinu dana postala iznimno popularna na društvenim mrežama, što i ne čudi jer mnogi vjeruju da je to što tvrdi istina, a ističe da ima urođeni talent razgovarati s mrtvima .

Mnogi pokušavaju dogovoriti seanse s njom kako bi došli do preminulih članova obitelji, a posljednjih dana mnogi su je zamolili da pokuša stupiti u kontakt s Debani Eskobar, studenticom koja je pronađena mrtva nedugo nakon što je nestala u blizini Montereya.

Sandoval se zasad odbija miješati u slučaj koji je upravo potresao Meksiko i sve govori da je Escobar okrutno ubijen, no prije desetak dana dala je intervju tamošnjem poznatom YouTuberu.

S njim je tada razgovarala više od sat vremena, a domaći su mediji iz tog intervjua izdvojili jedan posebno zanimljiv detalj. Kako reče Sandoval, nemoguće je razgovarati sa svima koji su otišli s ovog svijeta jer su se u međuvremenu na njega vratili.

 

Drugim riječima, Sandoval je potvrdio da postoji reinkarnacija, te da se ljudi, kako vrijeme prolazi, vraćaju na ovaj svijet u potpuno drugačijim tijelima, kao nesvjesne osobe koje su bile u prethodnim životima.

admina