RODITELJI SU NAS TUKLI DO KRVI! “Moje dve sestre su trenutno OKOVANE!” Devojčica uspela da pobegne, a od njene priča biće vam muka

RODITELJI SU NAS TUKLI DO KRVI! “Moje dve sestre su trenutno OKOVANE!” Devojčica uspela da pobegne, a od njene priča biće vam muka

Džordan Turpin je jedan od trinaest rođaka koji su pobegli sa mesta odvratnosti gde su ih njihovi roditelji Dejvid i Luiz Turpin čuvali u bezdušnim okolnostima. Od neuhranjene mlade dame koja je jedva mogla složiti rečenicu zbog nepoučenosti, svojom smjelošću i željom da se pretvori u moćnog govornika pretvorila se u motivaciju i TikTok zvijezdu.

Džordan je imala samo 17 godina kada je otišla iz porodičnog doma u Perisu u Kaliforniji i pozvala policiju da prijavi da su njeni roditelji, Dejvid i Luiz Turpin, već duže vreme loše rukovali i izgladnjivali svoje trinaestoro dece.

Jordan, koji trenutno ima 21 godinu, pobjegao je iz kuće kroz prozor u januaru 2018. i rekao policijskom administratoru: “Moja dva mlađa brata i sestre su vezana ovog trenutka.”

U ABC-jevom jedinstvenom izvještaju o porodici, zanimljivo je prikazan film tjelesne kamere koji postoji osim svega ostalog koji se prvobitno pojavio na mjestu događaja i pronašao prestravljenog Džordana koji je ostao pored puta.

“Upravo sam otišla iz kuće u kojoj živim u grupi od 15. Moja dva mlađa brata i sestre su vezana u ovom trenutku”, bila je glavna stvar koju je tada 17-godišnjak rekao šerifu.

Na pitanje gdje su joj rođaci vezani, ona je službeniku rekla da su na krevetu.

“Majka ih nije vezala samo da bi bila zlobna. Zakopčani su zbog činjenice da su joj uzeli hranu”, dodala je tada.

Džordan se tada, u tom trenutku, izvinila zvaničniku što se “nastavlja i nastavlja” i tvrdi da “nikada ni sa kim tamo nije razgovarala”.

“Nikada nisam bila odvojena od svih sa pojedincem, tako da mi je zaista izazov da o tome razgovaram”, dodaje mlada dama koja je naišla na najveće povrede u svom svakodnevnom životu.

“POMOZI NAM”

Boreći se za dah i riječi, mlada osoba nastavlja s raspravom, dajući službeniku do znanja da njeni roditelji ne shvaćaju da je izašla iz kuće.

Videvši da je uznemirena, zvaničnik se raspitivao da li trenutno uzima neku drogu.

“Šta su droge?” odgovorio je zaprepašteni Džordan.

U trenutku kada je zvaničnik preformulisao rečenicu pitajući se da li uzima neke tablete, Džordan je odgovorio: “Ne. Mislim da ni u jednom trenutku nisam popio pilulu. Naši ljudi nas maltretiraju. Oni su manipulišući nama”, rekla je uzbunjena mlada dama.

Jordan je tada, u tom trenutku, policiji pokazala fotografije svoje okovane rodbine koje je krišom snimila prije nego što je pobjegla kroz prozor.

“Nemam dokaze o svemu, osim što imam potvrdu da su moje sestre zalijepljene”, rekla je tada.

“Možete ih pogledati ovdje. Vidite? Tamo ih prave”, dodaje Jordan, očito ne shvaćajući riječ rana.

“Osim toga, shvatite koliko je neuredna? Tako smo neuredni. Ne peremo se”, dodala je plačući.

“Bili su vezani jer su uzimali hranu. Bilo kako bilo, uzimali su je pošto su bili grabljivi.”

Nedavno isporučeni film prikazuje kako je drugi policajac ušao u porodičnu kuću Turpin prije nego što je spasio dvanaestoro veću količinu Džordanovih rođaka, koji su u tom trenutku sazreli negdje u rasponu od dvije do 29 godina.

Zvaničnici su pronašli dvoje mladića vezanih za krevet, kao što je Džordan prikazao, i pronašli lanac koji je visio sa onoga što je imalo sve oznake kao krevetić.

Kako god bilo, okovi su bili samo nagoveštaj nečeg većeg od višegodišnjih zloupotreba i mučenja u kući Turpin.

Stručnjaci su kasnije primijetili da su mlade često tukli sve dok ih ne ocijede njihovi podli staratelji, kojima je dozvoljeno da jedu samo jednom dnevno i tuširaju se samo jednom godišnje.

Ovaj kolosalni par, koji bi mogao navesti Svetu knjigu da legitimira redovno premlaćivanje, ostavio je nekolicinu djece zatvorene na zaista dugo vrijeme.

Djeca su živjela na sendvičima sa salamom i puterom od kikirikija, dok su njihovi roditelji prije njih jeli hranu za poneti.

Mladićima nije bilo dozvoljeno da vježbaju, mogli su razgovarati u neuobičajenim okolnostima kada su im se dodatno obraćali, a isto tako im je bilo zabranjeno da se druže.

U trenutku kada je policija ušla u kuću, prihvatila je da su svi mladići mlađi od 18 godina jer su izgledali pothranjeno, a glasovi su im bili izuzetno tihi i energični. Ipak, sedam od trinaest je u tom trenutku bilo iskusnije od 18.

David, tada, u tom trenutku, 57, i Louise, 50, uhvaćeni su i kasnije zatvoreni doživotno zbog užasnog maltretiranja i zatočenja svoje djece.

Priznali su 14 tačaka, uključujući nemilosrdnost prema odrasloj osobi, nemilosrdnost prema mladima, mučenje i nezakonito zatvaranje.

Svi Turpinovi rođaci prošli su sedmice u medicinskoj klinici prije nego što su bili smješteni u dva različita doma.

“Morao sam to ostvariti”

Razmišljajući o svojoj galantnosti skoro davno unazad, Džordan je to rekla, uprkos činjenici da je bila šokirana, shvatila je da treba efikasno da spasi egzistenciju svoje porodice.

“Ruke su mi se tresle”, rekla je kroz suze koje su postojale odvojeno od svega ostalog što je pokušala nazvati

admina