SKANDALOZNA SCENA NA SVADBI U BEOGRADU: Gosti ostali do jutra, a onda ih sačekao HLADAN TUŠ

SKANDALOZNA SCENA NA SVADBI U BEOGRADU: Gosti ostali do jutra, a onda ih sačekao HLADAN TUŠ

Marijana iz Beograda nije ni slutila da će napraviti neke “uspomene bez cipela” kada bude dobrodošla na venčanje svog saradnika.

Konkretno, kada je bila dobrodošla na svadbu, odlučila je da se hrabro potrudi da zadovolji sve smjernice koje takva prilika može postaviti, a kako dama sata živi na visokoj nozi, razmišljala je o prilično malo o tome šta da pokloni zaljubljenim pticama, a da se ne ponizi, ali i šta da obuče za takvo društvo.

Pošto se koristi uz tipičnu nadoknadu, malo je ranije odložila gotovinu i dok je došao veliki dan, obukla je novu haljinu, ponijela raskošan poklon i otišla u poznati klub u glavnom gradu gdje je žurka koordinirala zajedno sa pet različitih pratilaca.

Primarni šok je došao odmah na ulazu. Na ulazu ih je dočekala mlada dama koja im je objasnila za koji stol treba da sednu i gde da ostave kaput. Ništa ne bi čudilo da Marijana nije ostavila kaput, a osoba koja prati orman traži 200 dinara!

– Očigledno mi je da se kapacitet ormara naplaćuje u klubovima, ali još nisam čuo da se naplaćuje na svadbama. Nema razlike, hajde, neću pasti za 200 dinara. Marijana je izjavila: “Sigurno nije ono što su mladenci željeli”. “To je svakako zahtjev iz advokatske komore.”

Stavili su ih za sto i odmah servirali piće. Mlade dame su morale da se opuste, pa su svaka pred početak popila čašu pića. Učestvovali su u muzici i živjeli je. U svakom slučaju, kada je došlo vrijeme za povratak kući, uslijedio je “hladan tuš”.

– Oprostili smo se od ljubavnih ptica i krenuli smo, u tom trenutku server je krenuo prema nama. Tražio je da se pobrinemo za račun, a mi smo se u šoku provjerili. Marijana je izjavila: “Prebledela sam, nisam mogla ni da pomislim da sam došla na svadbu, donela poklon i da moram da platim čuvanje jakne i piće koje sam popila.”

Na fiskalnom računu koji im je konobar predočio stajalo je da je svako od njih šest te večeri potrošio ukupno 17.800 dinara.

– Gledali smo jedni na druge, na ljubavne ptice i na pojedince okolo. Onda sam shvatio da dolazi račun za drugi sto i da ne sanjam. Šta ćemo, dobili smo novčanike i na neki način prikupili agregat koji je server tražio. Izleteli smo bez reči. Neko vreme ni jedna od nas nije mogla da priča od šoka na koji smo naišli – rekla je Marijana.

Nakon vjenčanja, gospođa je stigla do nje i zahvalila joj se na prisustvu i veličanstvenom poklonu, raskošnom umjetničkom djelu koje će, kako joj je rekla, najvjerovatnije oživjeti njihov dnevni boravak, ali nije ispustila ni najmanju zavirite u zapisnik.

(Kurir.rs/Mondo)

admina