POGLEDAJTE ŠTA STE PROPUSTILI U SERIJI “SRETNI LJUDI”

POGLEDAJTE ŠTA STE PROPUSTILI U SERIJI “SRETNI LJUDI”

Od 1993. do 1996. godine emitirana je televizijska serija “Sretni ljudi”. I dalje je jedna od najpopularnijih emisija u regiji, a njezini se stihovi često citiraju.

Nadalje, iako nema pojedinca koji nijednom nije pogledao ovu seriju, koja pouzdano prikazuje život u Srbiji devedesetih godina proteklih stotinu godina, malo tko se dosjetio kako vidjeti smrtonosne lapsuse koji su se dogodili. tijekom snimanja, a mi vam ih otkrivamo.

Natalija, poznata kao druga žena Šćepana Šćekića, u seriji je imala više od četiri originalna prezimena. “Ura Sultan ju je zvala Savković” u petoj epizodi, “bata ejn Mili” u 32. “predstavio se kao Prodanović” na ročištu, a “sudija je pročitao da je Natalija rođena kao Milovanović” u 67. epizodi niz.

Usporedna zbrka s imenom dogodila se u 67. epizodi, kada je Ozren kao Jelisaveta na ručku s Tintorettom čuvao maćehu, a do tada je bila Jovanka.

Antonija u istoj epizodi glavne sestre spominje Ilijino prezime kao Petrovi, ali njegovo prezime je Popovi kroz cijelu seriju.

U “Sretnim ljudima” pozorišni glumac Bogdan Kuzmanović imao je čak tri uloge: glumio je policajca koji je otpratio Aranđela kući za Necin rođendan, zatim je postao Roki, glavni tjelohranitelj Ozrena Soldatovića. Tražio je posao u kasinu.

Nadalje, zabavljač Aleksandar – Alek Rodić tumačio je tri lika: pojavio se na platnu Đorđa Đorđevića, potom je u 22. epizodi bio dijete Žarka Popare, a potom se pojavio kao čuvar u zatvoru u kojem je bio Aranđel. pritvorena.

U seriji je Predrag Milinkovi igrao u dvije odvojene uloge. U igri se prvi put pojavljuje kao poštar Jovan, koji “epan eki” daje penziju, da bi u 24. epizodi postao Soldatov batler Sofroni.

Iako se pas Sim isprva činio slijepim, glavni junak i njegov vlasnik Desimir Stanojević tvrdio je da je slijep, ali da umjesto sljepoće ima kataraktu. Sima, čije je pravo ime bilo Amon, bio je prvak u lovu.

admina