OBIČAN ASPIRIN SPAS JE U OVAKVIM SITUACIJAMA

OBIČAN ASPIRIN SPAS JE U OVAKVIM SITUACIJAMA

Jeste li ikada razmišljali da se aspirin može koristiti za više od pukog ublažavanja boli? Ovaj lijek ima nekoliko zapanjujućih svojstava, koja mnogi zapravo nisu mogli zamisliti! Acetilsalicilna kiselina može se koristiti na 11 različitih načina koji su korisni svima.

1. Aspirin smanjuje prištiće i umiruje kožu zbog svojih protuupalnih svojstava. Kako piše uspesnazena.com, potrebno je zdrobiti dvije do tri tablete i pomiješati ih s limunovim sokom. Bitno je da tablete ne budu obložene.

Isperite smjesu nakon što ste je nanijeli na prištić i pustili da odstoji oko minutu. Ova smjesa se ne smije koristiti prije izlaska na sunce.

2. Aspirin će također pomoći u smanjenju otekline i svrbeža nakon uboda komarca.

Napravite pastu otapanjem neobložene tablete aspirina u vodi. Držite ga nekoliko minuta nakon nanošenja na mjesto uboda.

3. Smanjuje veličinu pora na licu Aspirin normalizira lučenje žlijezda lojnica, što rezultira sužavanjem pora i glatkijom kožom.

Za postavljanje ovog vela neće vam trebati više od pet minuta:

7 tableta neobloženog aspirina, 3 žlice prirodnog jogurta ili vrhnja i 1 žlica meda Nanesite masku na čisto lice, držite je 3 do 5 minuta, a potom isperite vodom.

4. Rješava problem prhuti Perut nije samo ružna, već uzrokuje i svrbež i nelagodu.

Zdrobite dvije tablete aspirina i pomiješajte ih s dovoljnom količinom šampona za pranje kose kako biste ga se riješili.

admina