POGLEDAJTE ZAŠTO BANKE ODBIJU KLIJENTE ZA KREDIT!

POGLEDAJTE ZAŠTO BANKE ODBIJU KLIJENTE ZA KREDIT!

Banke često odbijaju kredite klijentima, a da im se ne kaže zašto.

Mnogi su ljudi podnijeli zahtjev banci za gotovinski kredit, kredit za refinanciranje ili stambeni kredit i bili su odbijeni iz istog razloga. Većinu vremena ne znaju zašto. Postoji vrsta “diskrecijskog prava” da vam banke ne moraju reći zašto su vas odbile za kredit.

Banke prije odobravanja kredita detaljno provjeravaju kreditnu sposobnost i kreditnu povijest potencijalnog klijenta. Kreditni ured obrađuje većinu tog čeka. Taman kada banka procijeni da klijent ispunjava svaku od okolnosti i da je Kreditna agencija “savršena”, počinje podržavati predujam.

Najpoznatije obrazloženje otkaza pri podnošenju zahtjeva za kredit je prošlo odgoda otplate kredita koja se čuvala u Kreditnoj službi. Također, čak i ako ste se kladili na utakmicu i platili karticom, banke je znaju ne prihvatiti.

Ovo su vjerojatno najpoznatiji motivi zbog kojih vas banke mogu odbaciti kada podnesete zahtjev za kredit. Obje ove stvari ukazuju na to da ste bankarima rizičan klijent.

To su smjernice za slučaj da od sada prakticirate navedene vježbe klađenja, plaćate pravim novcem, a ne karticom. Što se tiče značajnog doprinosa problemu, a to su odgode u Kreditnoj agenciji – na njih treba stalno upozoravati.

Odmah razgovarajte sa svojom bankom kako biste vidjeli možete li dogovoriti reprogram kredita kroz produženje roka otplate ili razdoblje počeka ako imate kredit koji treba vratiti i mislite da biste mogli imati problema s otplatom koji bi uzrokovao dulje kašnjenja. U slučaju da ne shvatite kako se dogovoriti za ovu priliku s brokerima, tada biste se u tom trenutku trebali neprestano prisjećati da dodatno imate izbor ponovnog pregovaranja pod dodatnim idealnim okolnostima osim kredita u kojem ste u pravu sada nadoknađuje.

admina