Slavica Ćukteraš je otišla na intervenciju kada joj je doktor saopštio: “Ovo dete je živo, čuj srce”

Slavica Ćukteraš je otišla na intervenciju kada joj je doktor saopštio: “Ovo dete je živo, čuj srce”

Pjevačica Slavica Ćukteraš priča o svom šestogodišnjem braku, djetinjstvu bez oca i trudnoći koju su isprva protumačili kao simulaciju tijela.

Slavica uktera, “Na terapiji kod Slavice uki Dejanovi”, TV emisija BLIC TV / SCREENSHOT Slavica uktera, emisija “Na terapiji kod Slavice uki Dejanovi” Ove srede u 22h. samo, gošća u emisiji “Na terapiji kod Slavice uki Dejanovi” je pjevačica Slavica uktera. Otvoreno govori o bolnim temama iz svog života, psihičkom problemu s kojim se borila i trudnoći zbog koje su prvo umrli

Pjevačica Slavica Ćukteraš, kako je svima poznato, u jednom je trenutku dala otkaz na poslu, a učinila je to nedvosmisleno zbog svoje obitelji i podmlatka.

– Smatram da trudnica nema mjesta na pozornici, da ide vozilom, avionom, jednostavno, javna vlast i ja smo imali šanse da ne trebam raditi, pogotovo dok sam trudna. Onda kad sam začela potomstvo, bila sam tamo neko vrijeme, onda smo u tom trenutku otišli u Dubai, pa smo se vratili, pa smo otišli u Mađarsku, pa smo se on i ja razdvojili. Snimio sam nešto, ali nisam uložio toliki iznos u to ni na koji način, snimim nešto i zovu me u emisiju i moj najupečatljiviji odgovor je ne, nemam vremena, mogu Ne… – kaže umjetnica i dodaje:

– Nisam trebala biti trudna; nego sam htjela biti trudna, pogotovo s obzirom na to da sam prva četiri mjeseca neprestano povraćala.

Taj podatak o trudnoći bio je krajnje bizaran. Iste sam večeri prokrvario nakon što sam napravio test koji je bio pozitivan. Emisiju sam tada snimao u Beogradu. Te sam noći otišao liječniku. Doktorica mi je rekla da je to normalan ciklus, da nisam trudna i da će krvarenje tako i dalje biti. Slavica uktera, pjevačica, u emisiji “Na terapiji kod Slavice uki Dejanović”, koja se emituje samo na Blic televiziji, kaže: “On kaže da je to samo da se očisti, ništa”:

Slavica Ćukteraš, emisija “Na liječenju sa Slavicom Đukić Dejanović”
– I poslije se razbolim na snimanju, nešto mi nije dobro, loše je, napetosti nema… Odem kod drugog specijaliste, on kaže napravi beta hcg, napravim, neka brojka je neobična, tj. 40.000, i sve sjeverno od 5… Ona izgleda ultrazvuk kaže da niste trudni, čini se da se vaše tijelo jednostavno reproducira. Tada sam prvi put saznala da tijelo može pogrešno vjerovati da je trudno. A ona meni kaže: Ti bi se trebao očistiti, pa da počnemo što prije jer imam snimanja.

Slavica, pak, tada to nije učinila; umjesto toga razgovarala je s drugim liječnikom i rezultati su bili povoljni.

Dodatno, moj bivši muž mi kaže, ako imaš svog ginekologa u Abaku, zašto bi to radila u Beogradu? Ja sam kao ovdje i snimam; Ovdje sam svaki dan, ali kad zovem doktora, on mi kaže da sam imao takvih slučajeva i da dođem navečer i ne jedem cijeli dan. Također, navodi: Prije…”, neka napravim ultrazvuk. Vlada me dovezao tamo, došla je anesteziologinja, a mama je tu. Gleda me, a ja kažem Gorane, što se dogodilo?” on kaže: “Ovaj mali je živ”, ja kažem: “O čemu ti to, dovraga, pričaš, čovječe? Jesam li trudna ili nisam?” također, pusti, i to srce se može čuti. On je odgovorio: “Pitao sam ga pet puta jesam li trudna ili nisam.” Jesi, pa slijedi svoje srce.” Majka je bila tamo, vikala je, zvala Javnu upravu, Javna uprava ne bi smjela ući. Svi smo u šoku, jer sam sve priznao da bih se našao na temelju da su rekli da nešto nije u redu s kemikalijama … Možda bi me i očistili u Beogradu, ali nikad mi ne bi mogli reći – kaže pjevačica Slavica Ćukteraš.

Zbog zadebljanja glasnica koje je donio covid, o čemu je pjevačica govorila i u emisiji, trenutno nosi zaštitu za glas i ne može nastupiti.

Također, što je Slavica Ćukteraš još otkrila u susretu s učiteljicom dr. Slavicom Đukić Dejanović, pogledajte u emisiji “Na liječenju sa Slavicom Đukić Dejanović”, koja se objavljuje srijedom u 22 sata. samo na Blic TV na MTS kanalu 115.

Pod pretpostavkom da ste propustili emisiju, reprizu možete pogledati u četvrtak u 14.10 sati. ili onda opet u subotu u 12.05 sati.

admina