POGLEDAJTE DRASTICNU PROMJENU POSLE OPERACIJE JOVANE JEREMIC

POGLEDAJTE DRASTICNU PROMJENU POSLE OPERACIJE JOVANE JEREMIC

Sve je iznenadio novi izgled voditeljice Jovane Jeremi.

Točnije, napravila je malu promjenu i ošišala šiške, čime je dobila potpuno drugačiji izgled.

Jovana je na Instagramu pokazala svoju novu frizuru, a komentari su se nizali. Većina njih je istakla da Jovani dobro stoje šiške i da im se sviđa ova promjena.

 

DODATNI CLANAK:

 

Nenad Aleksi, reper i bivši zadrugar, šokirao je javnost prije nekoliko dana kada je pokazao svoju novu djevojku koju je neko vrijeme uspješno skrivao od očiju javnosti. Sutradan se oženio Vanjom, koja je prelijepa žena.

Sada je otkrio i kako slave Uskrs, tko je bio za stolom te kakvi su budući planovi.

– Jeste li mogli zamisliti da ćete ovog Uskrsa biti oženjeni ženom koju želite i koju volite? – bio je upit.

PRVO SU GA KUDILI A TRENUTNO MU SE ISPRIČAVAJU! Osman ga je udario nogom u lice jer je prevario Bogdana, a sada se dogodio PREOKRET!

Budući da sam u proteklih nekoliko godina imao toliko loših iskustava i ljudi u životu, iskreno vjerujem da sam sve zaslužio. Bez zavaravajuće nenametljivosti – rekao je.

– Kako biste Vanja i ti mogli provesti najradosniji događaj? – bio je upit.

– Uživat ćemo kao i obično, smijat ćemo se, to je najvažnije – rekao je a. – Nama je svaki dan praznik.

Tko je zadužen za farbanje jaja, a tko za stol? Možete li nam u bilo kojem trenutku javiti kakva je majstorica Vanja? – bio je upit.

– I jedno i drugo za stol, nedvojbeno nisam baš za slikanje. Izvana je savršeno, ali, po svemu sudeći, volim petljati, jer bih mogla bez onog načina na koji jedna dama mora biti domaćica, koliko god to mogla i trebala, a trudim se biti osoba koja zadovoljava – rekao je.

– Kakvi su ti budući planovi sada nakon što ste se vjenčali? Možda želiš postati tata? – Stavljeno je reperu.

Izjavio je: “Planira ostati vedar i nasmijan, a jednog ćemo dana, ako Bog da, imati još jedno dijete s njezinim sinom Viktorom.”

– Na neformalnim zajednicama imali smo potencijalnu priliku vidjeti da je Vanja mlađahna mama, jeste li možda njezinom djetetu za Uskrs spremili neki neočekivani poklon, ako je to istina, možete li u bilo kojem trenutku otkriti o čemu se radi? – bio je upit.

On je odgovorio: “Naravno, pripremio sam poklon, ali ne mogu vam reći o čemu se radi.”

– Budući da ste puno blagdana sudjelovali u reality showu, po čemu vam je ovaj Uskrs tako poseban? – bio je upit upućen Nenadu.

“Poseban je jer sam dobio najveći dar, a to je da me konačno netko iskreno voli”, dodavši da je “Vanja, naravno”, mislio na mene.

Za kraj, budući da ste zasigurno jedan od zapaženih pojedinaca našeg ulaza, koja je vaša poruka s odmora čitateljima i gledateljima srbijanskog Danasa?

– Podsjećamo gledatelje i čitatelje Srbija Danasa da nastave pratiti i čitati portal tijekom blagdana! Za Uskrs ti želim sve: sreću, zdravlje, mir, ljubav i sve između. da ga provedete sa svojim obiteljima u sreći i miru. Nadalje, to što cijeniš, očito je to dosljedno Uskrs – rekla je Luna.

admina