POGLEDAJTE ŠTA ĐANI RADI ZA USKRS

POGLEDAJTE ŠTA ĐANI RADI ZA USKRS

Sa suprugom, djecom i unucima jedan od najznačajnijih kršćanskih blagdana provodi kod kuće. “ana je bojanje jaja prepustio supruzi Slaani Trajkovi” uprkos poštivanju uskršnjih običaja.

Farbanje jaja pripada ženi, ne meni; to su poslovi za žene. Hrana je više u mojim rukama. Nedjeljom je na stolu uvijek neko pečenje, ali ja ga nikad ne radim. Imamo kuću i dvorište, ali lakše je kupiti pečenje. Ne radimo cirkus od jaja; većina slike je napravljena u žarulji. jednostavno kao što su naši preci radili u prošlosti. Slai, za razliku od mene, visoko cijeni estetiku. Uživa u farbanju jaja pa se jako trudi. Osim jaja, pobrinite se i za sve ukrase. Samo stavite zečiće tamo.

Pjevač je rekao da je s Kosova i da mu je jako stalo do očuvanja tradicije i običaja.

– Ja sam s Kosova i cijenim praksu koju mi je dala obitelj. Poštivanje kulturnih normi počinje kod kuće, a ja sam to usadio svojoj djeci. Zbog toga kažem da poznajemo običaje i uvijek ih poštujemo, te da ne izmišljamo previše.

Kao jedna od najtraženijih pjevačica ne samo u Srbiji već i u regionu, Ani će raditi preko praznika.

Za Uskrs uvijek radim subotom i nedjeljom, ali nikad ne radim na Veliki petak. Danju sam, naravno, kod kuće i ne putujem van Srbije; međutim, uvijek nastupam navečer.

 

admina