POGLEDAJTE TRIK PROFESIONALNIH ŠMINKERA ZA ŽENE PREKO 50

POGLEDAJTE TRIK PROFESIONALNIH ŠMINKERA ZA ŽENE PREKO 50

Svaka žena starija od 50 godina uz pomoć nekoliko jednostavnih trikova može vrlo brzo postići mladolik izgled šminkom.

U slučaju da se suočavate s istinom o sazrijevanju i niste 100% uzbuđeni da je opuštenija koža važna za “cjenjkanje”, svakako se raspitajte možete li i kako stvarno ograničiti učinak. Postoje tehnike šminkanja koje licu daju novi, mladenački izgled, ali i frizure koje vizualno mogu pomoći da izgledamo mlađe.

Jedino trajno rješenje je, naravno, pažljiva i ustrajna uporaba odgovarajućih kozmetičkih preparata te razni kozmetički zahvati, a za sve je potrebno vrijeme da pokažu rezultate.

Međutim, vizažisti koji su radili sa zrelom kožom apsolutni su genijalci u ovom području ako želite brz, jednostavan i pristupačan način da vaša koža izgleda bolje nego ikad. Kako prenosi elle.rs, trik u dva koraka za konturiranje vizualno će podići vaše lice i dati odlične rezultate bez obzira na godine (50, 60 ili više).

Faza 1 – Koristite kremu za samotamnjenje radije nego sredstvo za oblikovanje

Kreme za samotamnjenje neće samo dati sjaj cijelom tijelu, no kozmetički stručnjaci također su pronašli njihovu neotkrivenu mogućnost kao metodu niske potpore za postizanje idealnog oblika.

Sjajne ili obične kape za samotamnjenje zasigurno će biti “as u rukavu” za vas ako se bojite kompleta šminke za konture (sa svim različitim nijansama) i ne možete shvatiti kako ih zapravo koristiti ili ako nemate dovoljno vremena za konturiranje svaki dan, pogotovo ako ste u žurbi.

Formulu možete primijeniti svakih nekoliko dana, a kad se probudite, izgledat ćete kao da ste spremni za pucanje. Pokušajte odabrati izvanredan recept i znajte nekoliko dobrih savjeta za primjenu.

– Nanesite sredstvo za samotamnjenje sve do početka vrata i duž linije čeljusti. – Kapu ili kremu za samotamnjenje dodajte malo iznad linije na koju inače nanosite puder. – Koristite mekani kist da nanesete kapu ili kremu na područja lica koja želite više zasjeniti, poput čela ili nosa. – To možete činiti dva puta tjedno kako se konture ne bi isprale i probudit ćete se s

Činjenica da se trik ne prenosi na odjeću poput šminke još je jedna prednost.

admina