POGLEDAJTE LIJEK ZA RAK

POGLEDAJTE LIJEK ZA RAK

Moguće je probati ako ste bolesni. Prenosimo vam pismo biotehnologa koji tvrdi da najobičnije šparoge mogu u potpunosti izliječiti rak. Unatoč tome što je djelovanje šparoga na rak znanstvena zajednica prepoznala još 1979. godine, ovaj tretman je, kao i mnoge druge, sve moćniji farmaceutski lobi gurnuo u marginu.

“Bilo rano ujutro ili kasnije tijekom dana, moja je majka uzimala četiri žličice konzerviranih šparoga. Prošlo je nešto više od mjesec dana. Mama prima kemoterapiju za stadij III pleuralne šupljine raka pluća. Prošli tjedan, markeri raka smanjili su joj se s 386 na 125. Onkolog joj je naknadni pregled naručio tek nakon tri mjeseca, jer je do sada to činio češće.

Upoznao sam čovjeka prije nekoliko godina koji je tražio šparoge za prijatelja raka. Dala mi je kopiju članka pod nazivom “Šparoge za bolest” distribuiranog u Dnevniku vijesti o malignom rastu u listopadu 1979. Prenijet ću sadržaj točno onako kako mi je poslan.

Bio sam specijalist za zdravu prehranu 50 godina kao biokemičar.

Nedavno sam čitao o Richardu R. Vensalu, DDS-ovom otkriću da šparoge mogu liječiti rak. Počeo sam raditi na tom projektu nakon što sam uspostavio odnos s njim i skupio niz pozitivnih zdravstvenih slučajeva, od kojih neke navodim ovdje:

– Slučaj 1: Čovjek koji je imao rak limfnih čvorova koji se činio gotovo beznadnim bio je potpuno nepokretan. Njegovi liječnici nisu uspjeli otkriti nikakve znakove raka u roku od godinu dana od početka terapije šparogama, tako da se čovjek vratio potpunom zdravlju.

– Slučaj 2: Uspješan 68-godišnji poslovni čovjek 16 godina se liječio od raka mokraćnog mjehura. Počeo je s terapijom šparogama nakon višegodišnjeg liječenja, uključujući i zračenje. Bubrezi su mu bili normalni, a rak mokraćnog mjehura nestao je nakon tri mjeseca snimanja.

– Slučaj 3: Osoba s rakom pluća: Bio je na operacijskom stolu 5. ožujka 1971. kada je utvrđeno da se njegov rak toliko proširio da se ne može kirurški ukloniti. Nakon što ga je zašio, kirurg je proglasio njegovo stanje beznadnim. Čovjek je započeo terapiju šparogama odmah nakon što je za nju saznao 5. travnja. Rendgenska snimka u kolovozu pokazala je da je rak nestao.

– Slučaj 4: žena koja je izdržala dugu borbu s rakom kože. Liječnik je utvrdio da je bolest uznapredovala nakon što se tijekom vremena pojavilo nekoliko novih žarišta. Otkrio je da se stanje značajno popravilo i da je koža ponovno u dobrom stanju nakon tri mjeseca terapije šparogama. Ista pacijentica potvrdila je da je uspješno izliječila i bolesne bubrege s kojima se borila od 1949. godine. Već je deset puta operirala bubrežne kamence i dobila invalidninu zbog dijagnoze da je njezina bolest nepovratna. Za svoj oporavak zaslužna je terapija šparogama.

Nalazi iz knjige profesora Sveučilišta u Pennsylvaniji iz 1854. godine “Elementarna medicina”, u kojoj se tvrdi da su se šparoge koristile kao narodni lijek za bubrežne kamence, nisu me iznenadili. Čak je citirao 1793 studije koje su pokazale sposobnost šparoga da “otapaju” bubrežne kamence.

Predstavio bih dodatne slučajeve, ali službeno medicinsko okruženje otežava dobivanje zdravstvenih kartona. Stoga apeliram na čitatelje da i dalje budu posrednici ovih ohrabrujućih vijesti i da dobiju što više potvrda o ljekovitosti kako bi se medicinski skeptici uvjerili u učinkovitost ovog iznimno jednostavnog i prirodnog tretmana.

Mogu se koristiti i svježe i konzervirane šparoge, ali ih je potrebno prethodno skuhati. u svakom slučaju, u svakom slučaju je bolje koristiti nove. Kuhane šparoge mikserom izradite u pire i čuvajte u hladnjaku. Bolesnik treba uzimati četiri pune žlice pirea dva puta dnevno, jednu ujutro i jednu navečer. Pire se može razrijediti i konzumirati topao ili hladan. Budući da se ovaj tretman temelji na prethodnom iskustvu, doza se može lako povećati ili smanjiti ovisno o situaciji. Nakon 2-4 tjedna terapije obično se pojavljuju prvi znakovi poboljšanja.

Kao prirodni kemičar, imam povjerenja u dobro poznatu izreku “Suprotstavljanje je bolje od popravka”. Kao rezultat toga, uživam u napitku od šparoga sa suprugom nakon obroka. Pijte 2 žlice pirea razrijeđenog u vodi za doručak i večeru – ja ga pijem vrućeg, moja žena pije hladnog – za održavanje krvnog tlaka.

Posljednji test krvi od strane stručnjaka za krutu prehranu pokazao je poboljšanje svih testiranih komponenti. Ovaj rezultat pripisujem liječenju šparogama.

Kao prirodni kemičar, usmjerio sam široko istraživanje svih dijelova bolesti i svakog preporučenog liječenja. Siguran sam da se teorija o šparogama temelji na najnovijim teorijama raka zbog ovog istraživanja.

admina