TAMARA JE BILA TRUDNA,POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO TOKOM POROĐAJA

TAMARA JE BILA TRUDNA,POGLEDAJTE ŠTA SE DESILO TOKOM POROĐAJA

Objasnila je da je, iako ju je medicinsko osoblje otpustilo jer je imala samo 17 godina, svjesna da s trudnoćom nešto nije u redu.

U kratkom videu koji je brzo postao viralan, izjavila je: “Kada me kirurg otvorio tijekom hitnog carskog reza u 31. tjednu, pronašao je praznu maternicu.”

Nakon toga, TikToker je napravio duži video kako bi ispričao cijelu priču.

– Bila sam trudna, ali nisam rodila. Bila je tamo jer smo mogli vidjeti bebu unutra. Izjavila je: “Samo ne na mjestu gdje je trebala biti.”

Tamara je izjavila da je ostala trudna sa 17 godina, a prvi termin imala je u 14. tjednu.

Od srca, nitko ne želi čuti tinejdžericu dok je trudna. Dalje kaže da jesu i da su ispitali zašto sam bila zabrinuta kada sam saznala da dijete nije na pravom mjestu.

Tamara je objasnila da su krvarenje i bolovi počeli oko 20 tjedana, no stručnjaci su inzistirali da je to normalno.

Kada je skeniranje završilo, shvatila sam da nemam apsolutno nikakve amnionske tekućine. Tvrdi da je bilo dodatnih razloga za zabrinutost oko rasta bebe i posteljice.

Zbog “nepokretanja fetusa” trudnica je u nedjelju 31. bila u bolničkom krevetu.

Došli su oko pet ujutro na mali doppler, ali nisu uspjeli locirati otkucaje bebinog srca. Na kraju su ga locirali, ali to je bilo zabrinjavajuće. Fetalni problemi s bebom bili su vrlo ozbiljni. Odveli su me na obiteljski odjel. Onda me specijalist za rađanje počeo okretati u različite položaje.

Utvrđeno je da beba leži na pupkovini, zbog čega su otkucaji srca pali. Kad su donijeli odluku da me porode, otvorili su mi maternicu u kojoj je bila vrećica s amnionskom tekućinom. Objasnila je da je maternica sadržavala svu tekućinu koja mi je potrebna za ovu bebu, ali bebe nije bilo.

– Kaže kirurg dok gleda mog partnera i mene: Gdje je dijete? Pomislim: “Ne znam, bolje da je nađeš!” kad to pogledam. – dodaje Tamara

Na kraju su prerezali Tamarin trbuh od kuka do kuka kako bi saznali što se dogodilo.

Otkrili su da je moj karijes posebno malen. Nije imala cerviks, ali je imala jajnik i jajovod. Nije razgovarala s mojim stvarnim tijelom. Ona tvrdi da je to stvarno mjesto gdje su beba i njezina posteljica bile, daleko od njezine maternice i amnionske tekućine.

Pravo je čudo da su i dijete i ona bili dobro, a Tamara je shvatila da je od tog trenutka nadalje imala blizance i još jedno dijete koje je začeto nepromišljeno.

Trenutačno očekuje drugo dijete i želi da to bude u terminu.

admina