POGLEDAJTE KOLIKO MAJA ZARADI MJESEČNO

POGLEDAJTE KOLIKO MAJA ZARADI MJESEČNO

Maja Marinković slovi za jednu od najvećih skandal majstorica Bijele kuće. Njezine ljubavne veze često rezultiraju fizičkim obračunima i prilično su burne.

Ona je mjesecima pregovarala sa članovima produkcije o ulasku u “Zadrugu”. U trenutku kada se odlučila prijaviti, oko nje se vodila polemika jer je prekinula vezu sa suprugom Aleksandre Subotić, Petrom Raspopovom Pecom.

Veliki menadžer shvaća da bi zbog svojih romantičnih priča izazvala neugodnosti u Bijeloj kući, te da bi promatrači bili blizu malih ekrana, te se nije zapitao zaslužuje li značajniju privilegiju.

Maja je jedna od natjecateljica reality showa s najvećom zaradom. Prema riječima Radomira Takija Marinkovića, njenog oca, ona za mjesec dana zaradi čak 15.000 eura – više nego što bi u normalnom svijetu zaradila za godinu dana poštenog rada.

Taki je nakon komentara o njezinoj vezi s Filipom Caremom spomenuo Majinu kaznu jer je udarila Milicu Veselinović.

To nije ljubav, to svi znaju. Stisnuo sam oči… Zatvorena je soba i nitko ne može reći što se unutra događa. Ne mogu to promijeniti. Vidio sam i Miličin nemili događaj; nije to trebao učiniti. Međutim, to je ona; nikad se ne zna kad će briznuti u plač. Bacila je niz kanal 15.000 eura – rekao je Taki u emisiji “Head vikend izvanredno”.

admina