ISTINIT DOGAĐAJ,KAKO MU JE KUM PREOTEO ŽENU

ISTINIT DOGAĐAJ,KAKO MU JE KUM PREOTEO ŽENU

Dominiko iz Pougarja kod Travnika dijeli sudbinu poput glavnog lika iz filma “Preludij za brak”, koji je bio proklet da vjeruje da će svaka žena u koju se zaljubi naći “jednu pravu ljubav” u drugom muškarcu.

Naime, Dominiko Poplaen, čovjek iz malog mjesta u blizini Travnika u Bosni i Hercegovini, nasmijao je mnoge rekavši da svatko tko ga upozna nađe svoju srodnu dušu.

Dominiko se šali i kaže: “Ne diraj žene, društvo ili bar.” Zatim ispriča smiješnu priču o tome kako mu je kum oteo ženu.

Zbog supruge je jednom prilikom umalo ostao bez kuma.

Imao sam tada 20 godina, a kum mi je donio novac iz Njemačke. Osim toga, tada sam imao djevojku, koja je također imala problema sa svojim zdravljem. Primjećujem da je stalno molim da mi pomogne i preveze me u bolnicu, ali ona to ne može. I odemo zajedno u bar, s njom, ja i kum, jedne večeri. Ovaj mladić govoreći za YouTube kanal Auslanderi objašnjava da mu je kum kasnije sve priznao, ali da nije želio da prekrši muški kod. Te noći su se posvađali sa mnom, a kad je otišla, činilo se kao da je s njim.

I on se smije i dodaje da nema drugog objašnjenja za okolnosti u svom životu, pa vjeruje da usrećuje žene.

– Što se tiče mlade, udala se s kim sam ja bio. U slučaju da provodiš vrijeme sa mnom, dat ću ti dar za pravu romantiku. Izjavio je: “Što ću? Nemam Audi, nemam BMW, pa čak ni djevojku.” No, ako netko pristane i bez toga, bit će dobro.

Mnogi su mu govorili da ne žuri i da će prava ljubav doći kada mu bude suđeno, dok ga je jedna djevojka ismijala riječima:

„Ostavi vozilo, vozio sam se sa najboljim ljudima u Fići i Stojadinu“, bila je samo jedna od opaski ispod videa koji je dobio bezbroj preferansa.

admina