POGLEDAJTE NESTVARNA PRIČA BRAČNOG PARA RASPLAKA 25 MILIONA LJUDI: Žena lavica je uradila nešto za muža što MNOGE NE BI POMISLILE

POGLEDAJTE NESTVARNA PRIČA BRAČNOG PARA RASPLAKA 25 MILIONA LJUDI: Žena lavica je uradila nešto za muža što MNOGE NE BI POMISLILE

Vjeru u pravu ljubav vraća urlik čovjeka čija je žena otplatila cijeli kredit!

Slejmen i Kate, mladi bračni par, dobar su primjer iskrene ljubavi koja se temelji na poštovanju, podršci, povjerenju i suosjećanju! Naime, gotovo 26 milijuna ljudi zaplakalo je na Kateinu gestu. Oduševila je mnoge u svijetu kada je suprugu priznala da je otplatila hipoteku.

Pročitajte više – Upravo sam dobio e-mail od svoje banke da mi je danas uplaćen depozit – ovim riječima počinje njihov video na TikToku. Štrajk u njemačkim zračnim lukama uzrokovao je otkazivanje stotina letova.

Slejmen je pojasnio da ne zna odakle mu hipotekarni polog te da ga nema. Mislio je da se radi o lapsusu, ne shvaćajući da je njegov favorit to uspio. Zatim je Kate izjavila:

Rekla je: “To sam bila ja”, šokirajući svog muža.

Kate je uvjeravala Slaimana da je platila u njegovo ime dok je pokušavala objasniti zašto i kako je to učinila. Na njegove brojne upite napomenula je:

– Jer bi ga trebao dobiti. jer ti si moj muž i trebao bi imati sve što želiš u životu. Uvijek činiš toliko za mene!

Sleimen je oduševljeno zagrlio suprugu i rekao joj da je to previše jer ne može prestati plakati.

Video je izazvao lavinu ljupkih komentara, a pojedini korisnici društvenih mreža podijelili su neka svoja slična iskustva.

Svi se moramo ugledati na Kate. Jedan korisnik TikToka je napisao: “Skinula je toliko stresa s njegovih ramena, to je prava ljubav”, a drugi je dodao:

Jasno se vidi koliko mu znače ovaj video i gesta. Čovječe, sve bih dao da se netko tako dobro brine za mene. Pogađa točno u srce, posebno u svjetlu rasprostranjenosti prekinutih veza i brakova u današnje vrijeme.

Slučaj otplate Kateine hipoteke nije jedinstven. Konkretno, muškarac u ovom dirljivom videu otkrio je da je otplatio hipoteku svoje bivše djevojke, s kojom ima i sina Lea. Iznenadio ju je za rođendan, napomenuvši kako joj želi izraziti zahvalnost što je bila izvrsna majka njihovom trogodišnjem djetetu.

Morao sam osigurati sigurnost nje i Lea. Zaključio je: “Tako mi je drago što sam imao sreću to učiniti.”

admina