POGLEDAJTE ZBOG CEGA SU GRADJANI U CUDU !

POGLEDAJTE ZBOG CEGA SU GRADJANI U CUDU !

Nakon što su u kineskoj prijestolnici počele padati neuobičajene oborine, zbunjenim stanovnicima Pekinga savjetovano je da koriste kišobrane.

Nedavno je snimka “kiše crva” u glavnom gradu postala viralna na društvenim mrežama, prikazujući automobil prekriven nečim što izgleda kao ljigavi crvi ili bube.

Prema El Heraldu, stanovnici Pekinga su dobili upute da odu samo s kišobranima.

U filmu bi se trebali vidjeti stanari kako svojim svakodnevnim poslovima pristupaju s podignutim kišobranima kako bi pokušali da ih ne pogodi ono što od početka ima sva obilježja da je kiša “crva”.

Dodatno, počele su internetske spekulacije unatoč činjenici da kineske vlasti još nisu dale nikakvo objašnjenje za ovu čudnu pojavu.

Neki su ljudi sugerirali da bi to moglo biti cvijeće topole — popularnog stabla u tom području koje ima mnogo sjemenki i često se pogrešno smatra gusjenicama kad cvijeće opadne.

Prema znanstvenom časopisu Mother Nature Network, ova vrsta životinjskog incidenta događa se nakon oluje. Druga teorija je sugerirala da su crvi počeli padati nakon što su ih otpuhali jaki vjetrovi. “Jedan korisnik Twittera rekao je da je kraj svijeta sve bliže.

Škotska je doživjela sličan događaj 2011. Kada su učenici čuli “lup udarac” dok ih je vodio David Crichton, njihov učitelj tjelesnog, podigli su pogled i vidjeli desetak crva kako padaju s neba.

admina