POGLEDAJTE 3 PUTA NA DAN PIJTE OVAJ ČAJ I KILOGRAMI ĆE SE ISTOPITI: Napitak koji je najbolji saveznik vitke linije

POGLEDAJTE 3 PUTA NA DAN PIJTE OVAJ ČAJ I KILOGRAMI ĆE SE ISTOPITI: Napitak koji je najbolji saveznik vitke linije

Čaj pomaže kod mršavljenja i detoksikacije organizma.

Oglasi iz Mršavljenje nije lako i zahtijeva puno novih navika. Prije svega, jelovnik treba biti zdraviji i raznovrsniji, a vrijeme posta dobro je iskoristiti da se riješite teške hrane. Iako nam to vjerojatno neće pomoći u mršavljenju, viška tekućine možemo izbaciti pijenjem čajeva od korijena maslačka i komorača koji ubrzavaju metabolizam, smanjuju nadutost i oslobađaju tijelo od toksina.

Čaj s korijenom maslačka:

Tanin, taraxacin i inulin nalaze se u korijenu maslačka, koji stimulira probavni sustav. Sadrži elemente u tragovima i krcat je kalijevim solima. Uz ostale ljekovite sastojke sadrži i kolin, 17 posto šećera, te nešto malo eteričnog ulja.

priprema:

U mlaku vodu dodajte žlicu usitnjenog suhog korijena maslačka. Ostavite još desetak minuta da se kuha i provjerite. Na kraju, napetost. Popijte dvije do tri škole svaki dan.

Rooibos čaj:

Podrazumijeva se da je komorač prijatelj mršavosti. U napitcima za mršavljenje često se koriste sjemenke, listovi i korijen komorača. Može se koristiti kao začin, kao i protiv probavnih smetnji, nadutosti i blagog kašlja. Čaj od komorača potiče metabolizam i izbacivanje toksina i viška tekućine. Osim toga, smanjuje osjećaj gladi i otklanja zatvor.

priprema:

Litru vruće vode s četiri žlice sjemenki komorača kuhajte pet minuta. Pokrijte i ostavite stajati 15 minuta prije nego što procijedite iz prstena. Do tri puta dnevno, piti.

admina