POGLEDAJTE KO JE DOBIO NAJVECI HONORAR U HISTORIJI RIJALITIJA

POGLEDAJTE KO JE DOBIO NAJVECI  HONORAR U HISTORIJI RIJALITIJA

Ćurčić je skupila drskost i obećala da će otkriti i zatrti bivšeg nevjenčanog supruga, za što je navodno dobila nepojmljivih 200.000 eura!

– Ana ulazi u TV dramu bez scenarija kako bi sačuvala svoje plemstvo. Zvezdan ju je puno povrijedio, a ona to ni po čemu nije zaslužila. Dala mu je sve, grčevito se držala za njega dok je bio u zatvoru, a sada je spremna svima pokazati kakva je supruga bila i kakav su dogovor imali prije nego što je on ušao u nescenariziranu TV dramu – rekao je izvor. , koji je otkrio da glavni pojedinci kreacije nisu pitali koliko košta ulaz.

– Nisu je pitali koliko košta. Ana ulazi u “Zadrugu” za oko 200.000 eura, treba mu se otvoreno obračunati i otkriti pravu istinu o njihovom braku – skrenuo je pažnju izvor “Blica”.
Uz pretpostavku da i Ćurčićeva može pobijediti ispred svih, ovoj cifri možemo dodati još 50.000 eura, ali to nije sve. Ana će vjerojatno, kao većina uslužnih pojedinaca, početi promovirati artikle na svom Instagram profilu, a kako se cijena jedne objave kreće od nekoliko stotina do nekoliko tisuća eura, Ćurčić će sigurno nabaviti puno veću cifru.

admina