POGLEDAJTE KOJE HOROSKOPSKE ZNAKOVE OCEKUJE SRECA U NOVCU

POGLEDAJTE KOJE HOROSKOPSKE ZNAKOVE OCEKUJE SRECA U NOVCU

Budući da Venera ulazi u Ovna istog dana kada i Mladi Mjesec u znaku Riba (20. veljače), planetarna situacija je znatno povoljnija, što će se značajno odraziti na financijsko stanje svih horoskopskih znakova.

Igramo još jednu partiju zvjezdanog ruleta, a uskoro ulazimo i u novu eru Riba, što ukazuje na to da nas očekuju značajni pomaci.

Budući da uskoro ulazimo u sezonu Riba, neki će znakovi itekako imati koristi od ovog vremena.

Ribe, Ovan, Vodenjak i Rakovi su znakovi koji će posjedovati novac do 25. veljače.

RIBE,zajedno s Jupiterom i Venerom, ulaze u vaše drugo polje novca 20. veljače, signalizirajući dolazak sredstava. Netko će vas osim novcem obradovati i vrijednim poklonom. Mars u Blizancima znači da će vas stan koštati.

OVAN

Budući da je sreća na vašoj strani, vi ste jedan od znakova u najboljoj poziciji. Ulazi u vaš znak zajedno s Jupiterom i Venerom, donoseći financijsku stabilnost. Kao rezultat toga, novac će se lijepiti za vas i možete očekivati poboljšanje. Uvijek igrajte igre na sreću.

VODENJAK

Naglašeno polje Riba sugerira da sljedećih dana nećete morati brinuti o novcu. Budući da ćete raditi na više projekata, imat ćete priliku zaraditi. Ovo je fantastična prilika da honorarno zaradite novac.

Rak:

Vaša financijska situacija će se poboljšati sa Suncem u Ribama. Ovo je odlično vrijeme da zaradite novac vodeći inozemnu tvrtku ili čak inozemnu tvrtku. Financijska situacija je mnogo bolja nego što je bila prethodnih tjedana, kao što ćete otkriti.

admina