“PRODAJ KUĆU I PLATI 50.000 EURA, SPASI KĆERKU!”

“PRODAJ KUĆU I PLATI 50.000 EURA, SPASI KĆERKU!”

Ljubavni trokut Zvezdana Slavnića, Anđele Đuričić i Ane Ćurčić ne prestaje intrigirati javnost.

U posljednje vrijeme najviše pažnje privuklo je Anđelino ponašanje, ali i brojne priče o tome kako su njeni roditelji spremni na sve kako bi je izvukli iz “Zadruge”.

Tim povodom oglasila se bivša zadrugarka Suzana Perović Blondi, koja je u ovom rijalitiju učestvovala sa sinom Savom, poznatim pjevačem.

– Ima li netko tko može spasiti ovu djevojku od ovog psihopate, ona mu služi samo kao seksualni objekt, strašno! Ona ga ljubi, on se briše rupčićem. Da sam joj ja majka, bila bih im non-stop na vratima, ne daj Bože nikome – bio je komentar jedne od gledateljica koji je zaokupio Blondininu pažnju.

Blondi se nadovezala na ovaj komentar i savjetovala Angelinim roditeljima da prodaju sve što imaju i spase kćer!

– Bravo, jako mi je drago pročitati tako zdrav komentar. Svatko tko podržava Angelu je jako loša osoba. To je ona priča “krava pomuzla susjedu, pa daj svima isto”. Ni meni iskreno nije jasno šta će ta cura u “Zadruzi”. Ako joj je obitelj bogata, ima hotele, avione, kamione, što ona tu traži – da se uništi! Ne razumijem, ako već imate prodaju, platite 50.000, spasite kćer! Mislim da je ovdje nešto drugo u pitanju. Anđela je dva mjeseca nakon “Zadruge 5” bila u Beogradu, vozeći tuđi auto. Ako stvarno imaju toliko, barem bi imala svoj auto. Ništa mi nije jasno osim da Anđela nije dobro. Ili ti je slava udarila u glavu! – napisala je Blondi svoje iskreno mišljenje.

admina