POGLEDAJTE KAKO SU SLAVNE LIČNOSTI IZGLEDALE PRIJE VJESTAČKIH ZUBA

POGLEDAJTE KAKO SU SLAVNE LIČNOSTI IZGLEDALE PRIJE VJESTAČKIH ZUBA

Fotografije u nastavku pokazuju da naizgled beznačajna podešavanja vilice mogu imati značajan utjecaj.

Nekadašnja rivalka Zvezda Granda, srbijanska pjevačica Rada Manojlović. Jedna od najatraktivnijih pjevačica scene, Rada Manojlović voli pokazati svoje tijelo.

Milan Stankovic

Milan Stankovi je jedan od najpoznatijih pjevaa danas. Na početku karijere izgledao je potpuno drugačije! Prije deset godina Milan je učestvovao u “Zvezdama Granda”. Zanimljiv je kontrast između toga kako je izgledao i odijevao se kao tinejdžer i sada.

Soraja

Jedna od najpoznatijih srpskih glumica, Soraja Vueli, poznata je po atraktivnim izdanjima u kojima se pojavljuje. Na Instagramu često objavljuje provokativne slike, no sada je odlučila otići korak dalje.

Aleksandra Prijović

je već duže vrijeme u žiži javnosti. Ono što njeno pojavljivanje prije pet godina na audiciji za “Zvezde Granda” čini posebno fascinantnim jeste kako je tada izgledala.

Većina povratnih informacija je povoljna, a njezina posljednja izdanja vjerojatno su najprovokativnija pjevačici dosad.

Milica Todorović

Milica Todorovi jedna je od najpoznatijih srpskih pjevačica. Prati se svaki njezin korak, no malo tko zna da je prije desetak godina pokušala i snimila svoju prvu rap pjesmu, ali bezuspješno.

Emina Jahovic

poznata je kao žena koja jako brine o svom izgledu. Pjevačica nalazi vremena za sebe i redovito vježba iako ima dvoje djece.

Emina Jahovi poznata je kao žena koja jako brine o svom izgledu. Pjevačica nalazi vremena za sebe i redovito vježba iako ima dvoje djece. Ipak, Emina je smanjila broj treninga, a odnedavno je i striktnija na ishrani.

Karijera Voje Nedeljkovića

počela je na Studiju B, ali se prvo pojavio na Trećem programu, gde je postao velika zvezda.

Bio je i suvoditelj Maje Milatovi “Trick Show” te kasnije sudjelovao u velikom broju projekata. Bio je sklon svačemu. No, scena u kojoj Milorad Mandi Mandu tumači kao balerinu, a Voja prerušen u ženu gura kolica ne može proći bez njega.

Kad je Zvezda 1991. osvojila Kup prvaka, bio je u Bariju. 1998. bio je i u Francuskoj na Svjetskom prvenstvu.

Unatoč tome, gledateljima je ostao u sjećanju kao voditelj emisije “3K major”. Trenutno vodi emisiju Zvezde Granda, a autor je i emisije „Vojevane“ Radija S.

admina