POGLEDAJTE ZASTO VAS STOMAK STALNO BOLI!

POGLEDAJTE ZASTO VAS STOMAK STALNO BOLI!

Manifestira se kao neugodan osjećaj pritiska u trbuhu, nadutost, bolovi u trbuhu i tvrdoća nakon jela.

želudac Osim toga, nadutost ne mora biti uzrokovana samo konzumiranjem određene hrane; također može biti uzrokovan problemima s određenim gastrointestinalnim organima (kao što su gušterača, žučni mjehur i debelo crijevo), stresom i intolerancijom na određene namirnice (kao što su mliječni proizvodi i gluten).

mlijeko Izbacivanje određenih namirnica i načina njihove pripreme (prženje, lisnato tijesto, gazirana pića, grickalice i slatkiši) je prvi korak.

Ako to ne pomogne, drugi korak je testiranje intolerancije na hranu i izrada plana prehrane na temelju rezultata. Hidrolati i biljni čajevi izvrsni su lijekovi protiv nadutosti. Hidrolati mileme i koprive su među čajevima koji se koriste protiv nadutosti, kao i menta, kamilica, maslačak i kukuruzna svila.

DOTATNI CLANAK:

Autor knjige “Pomlađivanje pravilnom prehranom”, liječnik naturopat Viktor Hruščov, smatra da je kruh jedan od najvećih problema današnjice. Svi smo svjesni da kruh više nije „kao nekad“ i da se pšenica s vremenom „razvrstala“, što je rezultiralo sve većom količinom glutena u žitaricama. Međutim, to nije jedini problem.

Ono što Hruščov kaže je sljedeće: ja nisam jeo moderni kruh, a ni moji pacijenti. Problem je što kada konzumiramo kruh koji sadrži kvasac, kvasac ulazi u našu krv, počinje se razmnožavati i troši naše vitamine, bjelančevine i mikroelemente. Također drži u tajnosti rezultate svog života: toksine. Jednostavno rečeno, kvasac je parazit koji nastanjuje naše tijelo. Zbog toga moderni kruh smatram jednim od najgorih izuma čovječanstva.”

admina