OVO JE JEDINI SIMPTOM KOJI SU DOKTORI ZANEMARILI

OVO JE JEDINI SIMPTOM KOJI SU DOKTORI ZANEMARILI

Heather Kiting, 24-godišnja Irkinja koja je otkrila da ima rak vrata maternice, upozorila je druge žene podijelivši svoju priču.

Heather tvrdi da je imala samo jedan simptom kada su joj rekli da ima rak vrata maternice, a ginekolog ju je uvjeravao da je sve u redu.

Nakon što je liječniku rekla da ima krvarenje između menstruacija i nakon seksa, otišla je na ginekološki pregled. No, ginekolog joj je savjetovao da se vrati s 25 godina jer nije ništa opasno po život.

Nisam imala pravo na besplatne briseve niti druge nalaze jer sam imala 24 godine. Nisam bio temeljito pregledan sve dok nisam postao anemičan zbog obilnog krvarenja. Heder je izjavila: “Rezultati su konačno pokazali da imam rak grlića maternice.”

Nikad ne bih znao da imam rak, čak ni u najgorim noćnim morama. Uveli su me u sobu s maramicama na stolu kad su me tamo pozvali. Ispričala je Heather o trenutku kada je saznala strašnu vijest o svom zdravlju i tada sam znala da vijest nije dobra.

Hvala bogu da je Heather uspjela proći i podijelila svoju priču kako bi potaknula druge žene da obrate pozornost na svoje tijelo i samopregled.

admina