NOVAK UPUTIO PODRŠKU TURCIMA

NOVAK UPUTIO PODRŠKU TURCIMA

Nakon tragičnog potresa koji se dogodio u Turskoj, najbolji tenisač svijeta Novak Đoković još je jednom poslao poruku ugroženima.

Novak se ranije oglasio putem društvenih mreža, a sada je to učinio još jednom.

Novak je u društvu drugoligaša Samsuna Jusufa Gultekina izjavio sljedeće:

U Beogradu sam sa Jusufom, mojim prijateljem. Želim ponuditi svoju podršku i pozdraviti sve u Turskoj koji prolaze kroz težak period. Prikazane su mi fotografije i video snimci posljedica potresa. Želio bih prenijeti svim obiteljima da su moje misli i molitve sa svima vama i da se molim da svi ostanu jaki i zajedno se oporave. Novak je rekao: “Sve najbolje i ostani jak.”

DODATNI ČLANAK:

Za Vodenjaka, Djevicu i Strijelca ova bi godina mogla biti posebno loša na ljubavnom planu.

Prema Naj ena, Djevice su vrlo osjetljive, a kada Saturn u ožujku 2023. godine uđe u Ribe i suprotstavi se njihovom polju braka, njihove emocije bit će preopterećene.

Najvažnije je riješiti sve potencijalne probleme iz prošlosti, posebno 2021., kada su u braku isplivali problemi ljubomore i posesivnosti.

Djevice imaju sposobnost riješiti ovaj problem ako su dovoljno strpljive. No, budući da će mnogi ljudi u ovom znaku biti izrazito tjeskobni i nervozni, može doći do prekida ili razvoda.

Što se Vodenjaka tiče, Venera će se suprotstaviti njihovom braku i polju bračne komunikacije tijekom ljeta, kada će nekoliko mjeseci biti u Lavu.

Verbalne svađe mogu nastati u bilo kojem trenutku, a mogu čak započeti i ranije. Tijekom mjeseca svibnja mnogi Vodenjaci doživljavaju pritisak partnera, što može dovesti do dramatičnih svađa, pa čak i prekida.

Sve ima negativan utjecaj na njihove obitelji, stoga je važno razmisliti o tome kako komuniciraju.

Mars u Blizancima vrlo negativno djeluje na Strijelce. Ovaj negativni aspekt počinje u listopadu 2022. i nastavlja se do kraja proljeća 2023.

Budući da se u to vrijeme osjećaju zapostavljeno i neprihvaćeno, mnogi Strijelci osjećaju potrebu da prestanu komunicirati sa svojim partnerom.

admina