POGLEDAJTE KOJE NAMIRNICE ČINE ČUDA ZA VAŠ ORGANIZAM

POGLEDAJTE KOJE NAMIRNICE ČINE ČUDA ZA VAŠ ORGANIZAM

Zbog svojih snažnih ljekovitih svojstava, češnjak i med nazivaju se prirodnim antibioticima.

Budući da “dižu imunološki sustav iz mrtvih”, češnjak i med trebali bi biti dio vaše svakodnevne prehrane.

Naime, nasjeckajte i stavite dva do tri češnja češnjaka u staklenku napunjenu medom. Ostavite smjesu sa strane da se otopi.

Trebate uzimati samo jednu žlicu ovog lijeka svako jutro tijekom sedam dana kako biste vidjeli nevjerojatne promjene u svom tijelu.

Jačanje imuniteta Kombinacija meda i češnjaka jača imunološki sustav, što je važno u borbi protiv bolesti i prevenciji infekcija.

Čuva srce Ova mješavina izbacuje masnoću iz krvnih žila, što sprječava srčani udar. Srce je zaštićeno kao organ sve dok krv slobodno teče vašim tijelom.

Liječi upaljeno grlo Med i češnjak izvrsni su u borbi protiv infekcija grla jer imaju snažno protuupalno djelovanje.

Ublažava proljev Ovom kombinacijom možete ojačati probavni sustav i iskorijeniti svaku infekciju. Rijetke stolice će se riješiti samo ovim.

Liječi suhi kašalj. Med i češnjak posebno su učinkoviti u otapanju guste sluzi koja se nakuplja u stražnjem dijelu grla i uzrokuje suhi kašalj. Ova kombinacija uklanja upalne procese i razrjeđuje sekret. Sinusi su na isti način.

Pomaže u liječenju gljivičnih infekcija Iako gljivice mogu pogoditi razne dijelove vašeg tijela, ova kombinacija je učinkovito antibakterijsko oružje koje djeluje i u ovoj situaciji. Najbolje ga je koristiti kao preventivu jer smanjuje vjerojatnost infekcije.

Detoksikacija Kombinacija meda i češnjaka omogućuje vašem tijelu prirodni detoksikaciju. Budući da med i češnjak oslobađaju svih otrova koje ste pojeli, uzimanje ovog lijeka vašem tijelu daje drugu priliku.

Važno je napomenuti da je ovaj prirodni lijek odličan za mršavljenje i stabiliziranje razine kolesterola u krvi.

admina