POGLEDAJTE TVRDIM DA JE SVEKRVA KLJUČ!” Isplivala skandalozna saznanja nakon saslušanja Brajana Volša

POGLEDAJTE TVRDIM DA JE SVEKRVA KLJUČ!” Isplivala skandalozna saznanja nakon saslušanja Brajana Volša

Nakon jučerašnje odgode saslušanja Briana Walsha do 1. ožujka, Anina majka ima samo jedan odgovor.

Još postoji tračak nade da je Ana još živa; međutim, siguran sam da je još uvijek živa da se javi na telefon. Majka Ane Wal kaže: “Cijeli ovaj slučaj s mojim djetetom je takva misterija, nemam nikakve službene informacije o njoj.” Već 41 dan ne zna gdje joj je kći, otkako je nestala u Americi na Silvestrovo. Njezin suprug osumnjičen je za ubojstvo Briana Walsha.

Anina majka ima samo jedan odgovor na jučerašnje saslušanje Briana Walsha, koje je pomaknuto za 1. ožujka.

Milanka je kratko, ali jasno izjavila: “Mislim da Brajan nije kriv”. Tvrdi da je to samo njezina procjena i dojam koji je imala dok je boravila u američkom domu njihove obitelji.

collage-maker, 09. siječnja 2023., 08:36 Slika: Društvene mreže: Njegova majka je važan svjedok u ovom slučaju, pa je treba ispitati. Nastavila je: “Jednostavno nemam nikakvih dokaza za to.”

Milanka je ranije spominjala da je Brajanova majka Dajana često provocirala Brajana protiv Ane.

Dajana je čačkala Briana po glavi i neprestano huškala Briana protiv Ane. Obavijestila ga je da s drugim i trećim sinom nema djece. Pogotovo s obzirom da je on treći sin i da je skroz plav. Brian je sve ispričao Ani, ali nemam pojma zašto je došlo do problema s tim. Rekla je tada Milanka, a sada objašnjava misterij plave kose i plavih očiju najmlađeg sina Ane i Briana Wala. Jednostavno je: ako mislite da je dijete vaše, možete napraviti DNK test i odmah saznati.

Prema Milankinim riječima, Anin mlađi sin volio je Brianovog oca, kao i moja starija kćer, koja je također plavuša.

Napominje i da ne namjerava putovati u SAD te da ne zna gdje su joj unuci.

Ana je bila vrlo nesebična i predana majka pa nisam sigurna tko će dobiti skrbništvo nad djecom. Sagovornica za Espresa kaže: “Moja druga kći je rekla da će uzeti djecu, ali nisam se čula dugo, ima puno posla.”

Dodaje da unatoč statusu Anine majke nije bila obaviještena o službenom razvoju događaja u slučaju nestanka njezine kćeri.

Podsjetimo, javnost u Srbiji i Americi uznemirila je nestanak Ane Wal. Počelo je kao nestanak i brzo se razvilo u istragu ubojstva.

Lijepa Beograđanka Ana Wal nestala je 1. siječnja ove godine, a kada je njezin poslodavac prijavio nestanak policiji, potraga za njom krenula je tek nekoliko dana kasnije. Suprug nestale Ane odmah je priveden zbog ometanja istrage. Uskoro se suočio s nizom ozbiljnih optužbi za smrt svoje supruge.

admina