POGLEDAJTE KO PIJE OVAJ ČAJ TEŠKO DA ĆE SE RAZBOLITI

POGLEDAJTE KO  PIJE  OVAJ  ČAJ  TEŠKO  DA ĆE  SE RAZBOLITI

Sastojci:

– 500 mililitara vode, jedna žličica kadulje, po prstohvat matičnjaka, gospine trave i metvice i emajlirana posuda za kuhanje čaja

Kuhajte 500 mililitara vode sa žlicom kadulje tri minute.

Nakon skidanja s vatre dodajte prstohvat ostalih začina. Ostavite čaj u posudi poklopljen desetak minuta. Matićnjak, Nanu i gospina trava

Čaj podijelite na pola, procijedite i popijte prvu polovicu prije doručka, a drugu polovicu tijekom dana ili prije spavanja.

Za pripremu čaja koristite samo emajliranu posudu.

Čaj se koristi za liječenje kardiovaskularnih i srčanih bolesti, bolesti probavnog sustava i jetre, bolesti kralježnice i prostate, hormonalnih poremećaja, alergija, dijabetesa i drugih stanja.

Čaj je najvažnija komponenta Brojsovog liječenja raka.

Broys je to sam rekao:

“Od svih čajeva koje treba konzumirati tijekom života, smatram da je najvažniji čaj od kadulje. Ljudi koji redovito piju ovaj čaj rijetko će se razboljeti.”

Dodan clanak

Dok čitamo o potresu u Turskoj, koji je bio jačine 7,8 stupnjeva po Richteru, ne možemo a da ne zabrinemo da bi se slične katastrofe mogle dogoditi i kod nas. To posebno s obzirom na to da je meteorolog Ivan Ristić rekao da bi se sličan potres vrlo lako mogao dogoditi i kod nas, prenosi Stil.

G. Risti je za jednu televiziju izjavio:

– Što se naših krajeva tiče, zima je najsigurnija. Jači potresi vrlo su izgledni početkom ožujka. Samim tim, potresno gledano, postupno ulazimo u to neizvjesnije razdoblje. Već sada možemo osjetiti neke manje potrese, ali od ožujka možemo osjetiti potrese jačine veće od 5 stupnjeva po Richteru. Kao rezultat toga, izvor je prirodno valovit. Kopaonik i centralna Srbija su crne tačke. Moja teorija je da brdo postoji s razlogom gdje god da je. Potres je već moguć.

Što učiniti u slučaju potresa:

Ostanite mirni, pribrani i oduprite se porivu za panikom. Imajte na umu da su neki potresi samo kratka podrhtavanja i da se sljedeći, snažniji može dogoditi ubrzo.

Zaštitite glavu tako što ćete se sklupčati na podu. Ne pokušavajte bježati instinktivno!

admina