POGLEDAJTE KAKO ISPUNITI SNOVE U 2023.GOD !

POGLEDAJTE KAKO ISPUNITI SNOVE U 2023.GOD !

Čuda su u izobilju u novogodišnjoj noći, kada možete postići sve što poželite.

Morate napraviti popis želja kako biste ih ispunili. Učinite to u skladu sa sljedećim smjernicama i tada budite potpuno sigurni da će se ostvariti.

1. Bitno je odrediti što vam je najvažnije prije nego što zapišete svoje želje. Svaka želja treba biti iskrena, ne smije sadržavati opasnosti i ne povrijediti nikoga. Nakon što ste odabrali svoje želje, morate elegantno oblikovati svoj popis, navodeći ih kao da su već ispunjene.

2. Odaberite sliku koja najbolje prikazuje san za svaku želju nakon što ste sve zapisali. To mogu biti slike, članci iz časopisa ili čak pozitivne tvrdnje ili fraze. Pomoću tehnike vizualizacije moći ćete ostati na svom putu dok se svi vaši snovi ne ostvare. Stavite ovo u omotnicu i zatvorite je voskom.

3. 31. prosinca kuverta se stavlja pod božićno drvce, a zatim ispod jastuka preko noći. Nakon tri dana držite ga skrivenim i otvorite ga tek kada se ispuni jedna od želja s popisa. Oduzeto joj je, zajedno sa svim i svim sjećanjima na san. Dok ne dođete do kraja popisa, nastavite to raditi svaki put.

Štoviše, podsjetimo – svatko može zadovoljiti svoje fantazije, a za to nije potrebno obavljanje složenih rituala. Važno je postaviti ciljeve, prilagoditi se uspjehu i ostati na odabranom putu. Uzdižući pogled i želja za promjenama bit će vaši najistaknutiji izvori solidarnosti i motivacije.

admina