POGLEDJATE KAKO IZGLEDA SUPRUGA MASIMA SAVICA

POGLEDJATE KAKO IZGLEDA SUPRUGA MASIMA SAVICA

Masimo Savić preminuo je u 61. godini, a njegova ljepša polovica Eni tijekom života bila mu je najveća saveznica.

Mnoge je dirnula vijest da je Masim Savi preminuo. Pjevač je preminuo u Zagrebu u 61. godini, a njegova obitelj potvrdila je ove tvrdnje.

Jednom je rekao da mu je obitelj na prvom mjestu, a suprugu Eni jako je volio.

Moja žena ne može izaći iz kuće, a da je ne poljubim. To se ne može dogoditi. Ako već nisam, trčat ću za njom. Jedna od stvari koju je poznati pjevač rekao o svojoj partnerici je da ljudi zaborave pokazati nekome da ga vole.

S Enom sam toliko dugo prvenstveno zato što smo jako zaljubljeni jedno u drugo. Budući da obožavam biti pored nje, uvijek moram brzo kući. S njom sam super. Prema Masimovim riječima, naš odnos je otvoren, nikad nismo tajili i puno razgovaramo.

Bili su nerazdvojni više od dva desetljeća. Eni je za svoj album angažirao nakon što je čuo pjesme koje je napisala za Josipu Lisac kao talentiranu kantautoricu. Poslovna suradnja iznjedrila je ljubav, a nedugo nakon vjenčanja njihova je obitelj dobila kćer.

‒ Dok se odmarala, ja sam procijenio njezin prsten, prionuo na posao i kupio burmu. Masimo Savi je tada rekao: “Kleknuo sam pred nju i zaprosio je.” Upravo se probudila kad sam se vratio kući.

 

https://novi.ba/storage/2022/12/23/63a5ea69-5ed4-401d-b50b-41d80a0a0a64-287787-mac-1-29012019-0006-ff.jpg

admina