Uklanja bore, staračke pjege i strije, ODUŠEVIT ĆE VAS!

Uklanja bore, staračke pjege i strije, ODUŠEVIT ĆE VAS!

Tajni recept za gel koji liječi razne kožne probleme otkriven je nakon 25 godina. Kozmetičari klinike Kremlj izrađivali su ga za supruge tadašnjih članova vlade.

Svi smo dobro svjesni brojnih prednosti kokosovog ulja i aloe vere za zdravlje kože. No, vrlo malo ljudi je svjesno da se spajanjem ova dva sastojka dobiva potpuno jedinstvena kombinacija vrlo učinkovitih svojstava koja mogu značajno poboljšati zdravlje vaše kože.
Aloe vera i kokosovo ulje naširoko se koriste u kozmetici i farmaciji, a svatko može lako pronaći oba ova sastojka. Izrada ovog gela je jednostavna.

Aloe vera je vrlo dobra u liječenju opeklina, iritacija i alergijskih reakcija na koži. Također pomaže riješiti se strija, bora, crvenila te pomaže koži da izgleda mlađe i hidratiziranije.

Kokosovo ulje besprijekorno hidratizira i održava kožu, ima antibakterijska i antifungalna svojstva.

Recept: 100 grama organskog kokosovog ulja, 100 grama gela aloe vere (potreban vam je samo gel, ne i sok), po želji nekoliko kapi eteričnog ulja. priprema:

Pomiješajte kokosovo ulje i aloe veru u posudi i dobro miješajte pet minuta, odnosno dok smjesa ne postane potpuno jednolična i kompaktna.

Umiješajte nekoliko kapi eteričnog ulja.

Gel čuvajte na sobnoj temperaturi u čistoj staklenoj posudi s odgovarajućim poklopcem.

Primjena:

Nanesite dva puta dnevno na kožu. Najbolje djeluje nakon umivanja i tuširanja jer su pore otvorene i koža bolje upija sve blagotvorne tvari.

admina